„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on dec. 6, 2009 in Personal, Social | 6 comments

La multi ani de Sfantul Nicolae!

A venit mosul?!!!

Sper ca pantofii sunt lustruiti,  sosetele atarnate si mai ales ….ati fost foarte foarte cuminti drept pentru care Mosul a venit cu bunatati si multe, multe dulciuri. La multi ani voua si familiilor voastre.

Cu prietenie,

Ana

6 Comments

  1. Draga Ana. Mi-a placut onestitatea si dezinvoltura ta in interviul de la „Nasul”. Iti doresc din tot sufletul sa ramai in politica, sa ai incredere ca exista oameni care te sustin (indiferent de apartenenta politica) si care au sperante in tine si in genul de politica pe care ti-ai propus sa il promovezi. Educatia e intr-adevar „cheia” viitorului nostru. Sper doar sa apara vizionari asemenea tie si in sistemul sanitar. Nu mai traiesc in Romania de 10 ani, dar imi doresc sa le arat baietilor mei cu mandrie tara in care m-am nascut si am trait 25 ani, Sa revin la tema „Mosului”– in toata balacareala pre- si post-alegeri din televiziune, sa te intalnesc „pe sticla” a fost un cadou placut. Mult succes si Dumnezeu sa te ocroteasca!

    • Karina,
      Multumesc mult pentru gandurile bune. Asemenea dvs. si familiei si da continuam lupta desi unora nu o sa le placa si vor mai incerca astfel de inscenari…important este ca noi toti cei care gandim la fel sa tinem unii de altii si sa reinstauram meritocratia si sa spunem nu dictaturii non valorilor. Numai bine si sper sa imi mai scrii.

  2. BUNA DACA TEAR RUGA O COPILA DE 16 ANI ,DE LA CER LA PAMINT SA-MI FACI CUNOSCUT CAZUL MEU ,,POATE ,POATE SI LA MOS CRACIUN :CITIND http://www.savebianca.ro VA MULTUMESC BIANCA .

  3. BUNA ZIUA SI VA MULTUMESC DACA ATI CIOTI CITEVA RINDURI SCRISE DE O MAMA CARE VA ROAGA SA FACE-TI CUNOSCUT CAZUL UNEI COPILE DE 16 ANI LIPSITA DE COPILARIE SI DE VIITOR ,DORESC DIN TOT SUFLETUL SA CER AJUTOR ACUM PENTRU EA CIND SE MAI POATE FACE CEVA DAR AM NEVOIE DE BANI PENTRU A STAGNA BOALA PINA NO FI PREA TIRZIU NU DORESC SA-MI DEA CINEVA BANI NECESARI PENTRU UN SCAUN RULANT .,,UN CARUT CU ROTILE PENTRU EA DORESC SA POT FACE CA EA SA NU AJUNGA IN CARUT DOAR DACA VOI FI INTELEASA SI AJUTATA MACAR CU BANI NECESARI DE A MERGE LA LIC ,E CLASA A 10 SI PENTRU KINETOTERAPIE RECUPERARE SI REGIM ALIMENTAR .VA ROG CITI-TI http://www.savebianca.ro va multumesc .

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.