„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on dec. 31, 2018 in Featured, Personal | 0 comments

La mulți ani!

La mulți ani!

Acum, la sfârșit de an 2018 și în prag de 2019, vă mulțumesc fiecăruia dintre voi, cei care îmi urmăriți activitatea și mesajele din mediul virtual, pentru încurajările, sfaturile, criticile și sugestiile care m-au ajutat și m-au făcut anul acesta un viceprim-ministru și un deputat mai bun. Sper că veți continua să îmi scrieți și în 2019!

Mulțumesc tuturor celor cu care am avut onoarea să lucrez și să colaborez, în special în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Mulțumiri speciale echipei mele! Sunt mândră de voi ca și anul acesta, împreună, ne-am făcut treaba cu bună credință, profesionalism, cinste și demnitate promovând și apărând interesele României și ale românilor! La trecerea dintre ani, să pășim cu încredere luând cu noi numai lucrurile bune și frumoase și lăsând în urmă cele mai puțin bune din anul care trece.

Fie ca Noul An sa vă găsească sănătoși, alături de cei dragi, iar Bunul Dumnezeu să vă dăruiască tot ce este mai bun și mai frumos pentru voi și pentru persoanele dragi vouă.

La mulți ani!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.