„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on dec. 7, 2018 in Economic, International, Politic | 0 comments

Întrevedere cu o delegație a Camerei de Comerț Italiene pentru România și cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi

Împreună cu ambasadorul Italiei la București, E.S. domnul Marco Giungi, și delegația Camerei de Comerț Italiene în România

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi și cu o delegație a Camerei de Comerț Italiene pentru România.

Cu această ocazie, am subliniat importanța Parteneriatului Strategic Consolidat dintre țările noastre, inclusiv pe dimensiunea economică. Am reconfirmat angajamentul comun pentru promovarea relațiilor comerciale româno-italiene, reprezentanții mediului de afaceri din Italia fiind interesați de politicile promovate la nivel guvernamental pentru încurajarea investițiilor.

Totodată, am evidenţiat performanţele economice ale României, care îi consolidează statutul de factor de stabilitate în regiune şi a reiterat angajamentul ferm al Guvernului României pentru asigurarea unui climat investițional transparent şi atractiv și a unui cadru fiscal care să stimuleze investițiile.

Italia este unul dintre partenerii strategici ai României și am subliniat că ne dorim ca, prin colaborarea cu partea italiană, să identificăm soluții la o serie de dosare de interes pe durata exercitării de către România a Președinției Consiliului UE.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.