„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on sept. 11, 2018 in International, Politic | 0 comments

Întrevedere cu ambasadorul Statului Kuwait la București, domnul Talal Mansour Alhajeri

Împreună cu domnul Talal Mansour Alhajeri, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Kuwait la București

Am avut o întrevedere foarte bună astăzi cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Kuwait la București, domnul Talal Mansour Alhajeri.

Am subliniat nivelul excelent al cooperării dintre România și Kuwait în cadrul organismelor internaționale și interesul comun pentru amplificarea dialogului politico-diplomatic și îmbunătățirea inter-conectării mediilor de afaceri din cele două state, pornind de la posibilitatea dezvoltării unor proiecte comune de cooperare în mai multe domenii. Țara noastră are un interes deosebit de a promova în continuare cooperarea cu țările din Golf, cu un accent deosebit pe diplomația economică.

Totodată, am arătat că organizarea primei sesiuni a Comisiei mixte de cooperare bilaterală (în baza Acordui dintre Guvernul României şi Guvernul Statutul Kuwait privind înfiinţarea unei comisii mixte pentru cooperare, semnat la Kuwait City la 4 mai 2015) oferă o oportunitate excelentă de a evalua relațiile noastre bilaterale și de a ne concentra asupra viitorului cooperării noastre.

Nu în ultimul rând, în cadrul întrevederii, am avut un schimb de opinii asupra evoluțiilor recente din zona Golfului, ținând cont de impactul acestora atât asupra stabilității și securității din regiune, cât și asupra situației economice și umanitare.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.