„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on apr. 8, 2016 in Aparitii media, Cultural, Personal, Politic, Social | 0 comments

Interviu în Revista Psychologies

Ana-Birchall

Foto: Nemethi Barna

Am avut plăcerea să ofer un interviu cititoarelor revistei Psychologies, pe care vă invit să îl citiţi, despre mai multe teme, printre care şi motivele pentru care am ales să intru în politică şi implicarea femeilor în politică.

Îi mulţumesc doamnei redactor-șef Iuliana Alexa şi revistei Psychologies, pentru ocazia de a face parte din acest proiect care promovează forța și frumusețea femeilor! Îi mulțumesc de asemenea domnului Barna Nemethi pentru fotografii!

Cel mai important sfat primit vreodata

A fost cel de la bunica mea, Catalina: „Mama, sa nu uiti ca ceea ce ai in cap si in suflet nu-ti poate lua nimeni niciodata. Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni. Eu te-am crescut pe tine sa fii si sa ramai om. Si nu uita ca doar faptele dau masura a ceea ce suntem cu adevarat“. Asadar, bunica mea a zidit „fundatia“. Aceasta e adevarata mea zestre.

(…)

Cred ca este esential sa incerci sa faci bine

Seara, cand faci bilantul lucrurilor de peste zi, sa fii impacat cu tine ca ai incercat, indiferent daca ai reusit sau nu. Din punctul meu de vedere, rolul unui om politic e de a incerca sa ajute si sa faca bine celor care l-au investit cu incredere, cu speranta.

Aceasta este viziunea mea, poate mai romantica, dar eu m-am intors acasa si am intrat in politica nu pentru a deveni „cineva“, ci pentru a face ceva, pentru a lupta sa pot promova acele politici si proiecte publice care sa faca din Romania o poveste de succes!

 

Sfaturi pentru tinerele care vor sa faca politica

Da, este nevoie de femei in politica. Sa aiba valori pe care nu le negociaza si sa fie ele insele, chiar daca nu e o lume usoara!

Dar eu tot cred ca onestitatea, demnitatea, respectul, responsabilitatea, profesionalismul trebuie sa fie fundatia.

Intrati in politica, cu Romania in suflet! Vreau sa vad oameni politici care iubesc aceasta tara atat de frumos numita „Gradina Maicii Domnului“.

Interviul integral pe psychologies.ro: http://www.psychologies.ro/vedete-si-psihologie/ana-birchall-in-politica-este-nevoie-de-femei-care-nu-si-negociaza-valorile-2151524

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.