Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 5, 2016 in International, Politic

Întâlnirea cu domnul Kalle Palling, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul Estoniei şi E.S. domnul Ants Frosch, ambasadorul Republicii Estonia

Kalle Palling, Estonia - 05.04

Astăzi am avut o întâlnire cu domnul Kalle Palling, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul estonian, şi cu E.S. domnul Ants Frosch, ambasadorul Republicii Estonia în Bucureşti. În cadrul întâlnirii am abordat teme de interes în relaţia bilaterală şi aspecte legate de temele importante aflate pe agenda UE, precum politica de securitate şi criza refugiaţilor, strategia de extindere a UE sau politica europeană de vecinătate.

Am convenit cu domnul Kalle Palling asupra intensificării dialogului şi colaborării parlamentare între România şi Estonia la nivelul Comisiilor pentru afaceri europene pe temele de interes. De asemenea, în cadrul întâlnirii am discutat inclusiv despre avizul motivat negativ adoptat astăzi de Comisia noastră, privind propunerea de modificare a Directivei 96/71/CE referitoare la detașarea lucrătorilor în cadrul prestării de servicii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.