„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on iun. 25, 2016 in Aparitii media, Comunicate, Politic | 0 comments

Îi urez succes domnului președinte Dumitru Buzatu și echipei sale de la Consiliul Județean și sunt convinsă că vasluienii au făcut cea mai potrivită alegere pentru dezvoltarea județului Vaslui

Ana_Birchall_deputat

Ana Birchall (PSD): Îi urez succes domnului președinte Dumitru Buzatu și echipei sale de la Consiliul Județean și sunt convinsă că vasluienii au făcut cea mai potrivită alegere pentru dezvoltarea județului Vaslui

Sâmbătă, 25 iunie, a avut loc la Vaslui ședința de constituire a Consiliului Județean prin preluarea mandatelor celor care au fost aleși. Tot în această ședință domnul președinte Dumitru Buzatu a fost ales pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean. Doamna deputat Ana Birchall, vicepreședinte PSD Vaslui, a participat la ședința solemnă de preluare a mandatelor și l-a felicitat pe domnul președinte Dumitru Buzatu pentru victoria din alegeri. ”Îi urez succes domnului președinte Dumitru Buzatu și echipei sale de la Consiliul Județean și sunt convinsă că vasluienii au făcut cea mai potrivită alegere pentru dezvoltarea județului Vaslui. Noul mandat la conducerea Consiliului Județean pentru domnul Buzatu reprezintă o confirmare a dorinței de continuitate din partea vasluienilor, dar și o dovadă a proiectelor temeinice pe care actuala conducere a județului le-a dezvoltat. Dincolo de disputele politice firești într-o campanie electorală, oamenii rămân cu imaginea unui președinte al Consiliului Județean care s-a pus în slujba lor și care a lucrat pentru dezvoltarea și modernizarea județului. PSD Vaslui este a doua casă pentru mine. Domnul Buzatu este un excelent lider de organizaţie, un politician cu experienţă şi un om care a avut întotdeauna deschiderea în a-mi oferi sfaturi ori de câte ori am avut nevoie. Îl felicit pentru acest nou mandat și sunt convinsă că vom colabora și pe viitor la fel de eficient în slujba vasluienilor care ne-au ales și în slujba românilor în general”, a declarat Ana Birchall, vicepreședintele organizației județene PSD Vaslui.

Ana Birchall a adăugat că aleşii PSD Vaslui – de la Consiliul Judeţean, de la primării şi consilii locale, alături de parlamentarii social-democraţi din judeţul Vaslui – vor forma o echipă unită pentru a duce la îndeplinire promisiunile şi angajamentele asumate în faţa oamenilor. “Aşa cum am demonstrat în toţi aceşti 4 ani, aleşii PSD din judeţul Vaslui şi-au onorat promisiunile. Una dintre realizările la care personal ţin foarte mult este dotarea cu microbuze şcolare a comunelor vasluiene care le-au solicitat. Educaţia este şansa pe care trebuie să le-o oferim copiilor şi generaţiilor care vin din urmă pentru ca judeţul Vaslui să aibă un viitor luminos. Desigur, mai sunt proiecte de continuat şi altele noi de demarat pentru ca viaţa locuitorilor din judeţul Vaslui să fie mai bună de la an la an. Sunt convinsă că sub coordonarea domnului preşedinte Buzatu, întregul judeţ va fi mai european şi mai prosper”, a arătat deputatul PSD din Colegiul 5 Vaslui, Ana Birchall.

Totodată, doamna deputat Ana Birchall a fost prezentă la învestirea primarilor şi a consiliilor locale din comunele Zorleni, Iveşti şi Ciocani.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.