„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 23, 2018 in Politic, Profesional, Social | 0 comments

Gala SOS Satele Copiilor, cu ocazia aniversării a 25 de ani de prezență în România

A fost o onoare pentru mine să particip astăzi la Gala SOS Satele Copiilor, cu ocazia aniversării a 25 de ani de prezență în România a acestei prestigioase organizații, care militează pentru respectarea drepturilor copiilor. Cu această ocazie, am transmis sincere felicitări din partea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pentru dedicația, eforturile și pasiunea pe care SOS Satele Copiilor le pun în slujba unei lumi mai bune.
De peste 25 ani în România, SOS Satele Copiilor și-a asumat misiunea de a oferi îngrijire copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă. Mai multe generaţii de copii au păşit cu încredere în viaţă datorită eforturilor asociației SOS Satele Copiilor, care reprezintă un exemplu şi un model de intervenţie care ar trebui extins la nivel naţional.

Felicitări mamelor sociale pentru implicare și pentru munca lor dedicată și generoasă!
Totodată, i-am asigurat pe membrii asociației că vor avea în Guvernul României, în doamna prim-ministru Dăncilă și în mine personal parteneri de încredere în toate acțiunile derulate și în elaborarea de politici publice în beneficiul copiilor.

Copiii sunt adevărata noastră bogăție!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.