Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 25, 2014 in International, Politic

Forumul Progresist Social – Democrat primit cu mult entuziasm in network-ul organizatiilor progresiste din UE si SUA

Evenimentul de la Amsterdam mi-a dat ocazia să revăd vechi prieteni din Policy Network şi CAP. M-a bucurat foarte mult faptul că mesajul Premierului Ponta, de susţinere a politicilor publice progresiste, a fost atât de bine primit, Victor Ponta fiind privit ca un partener serios al Policy Network şi Center for American Progress, două dintre cele mai importante organizaţii care concep şi susţin politici publice progresiste în UE şi SUA.

De asemenea am avut ocazia să îi anunţ pe colegii mei din Terra Nova, Policy Network şi CAP despre formarea Forumului Progresist Social – Democrat din cadrul PSD. Mă bucură foarte mult şi mă onorează totodată susţinerea lor, mă aştept la o colaborare foarte bună în continuare pe partea de concepere şi promovare a politicilor publice progresiste şi social-democrate pentru România.

Un eveniment mare cu toate cele trei organizaţii ar putea avea loc în luna septembrie la Bucureşti. L-am felicitat pe noul Preşedinte al Policy Network, Michael McTernan, fost director de publicaţii al organizaţiei. Mă bucur de asemenea că am avut ocazia să o revăd pe Neera Tanden, Preşedinta CAP care m-a asigurat de susţinerea sa pentru FPSD şi evident pe Matt Brown membru CAP şi PN, un jurnalist şi un analist economic de excepţie, expert în politici publice progresiste.

Consider că România poate crea o celulă de experţi sub egida Forumului Progresist Social-Democrat pe care am onoarea să-l conduc. Mă bazez pe sprijinul colegelor şi colegilor din Policy Network, din Center for American Progress, din Terra Nova si alte ONG uri progresiste.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.