„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on nov. 29, 2013 in Politic | 0 comments

Dezbaterea privind “Oportunitati in accesarea fondurilor europene de catre autoritatile publice locale din judetul Vaslui”

Sâmbătă, 30 noiembrie,începând cu ora 13:00 voi organiza dezbaterea privind “Oportunităţi în accesarea fondurilor europene de către autorităţile publice locale din judeţul Vaslui” avându-l ca invitat pe ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Orlando Teodorovici. Dezbaterea va avea loc la căminul cultural din comuna Iveşti, judeţul Vaslui.

Este o oportunitate foarte bună de a consolida o legătură funcţională între reprezentanţii autorităţilor locale si ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici. Trebuie să ne străduim ca în Vaslui să avem o rată de absorbţie record în următorii ani atât pentru autorităţile publice locale, cât şi pentru sectorul privat.

Fondurile europene sunt o şansă pentru ridicarea nivelului de trai din judeţul Vaslui, mai ales în mediul rural. Vasluiul are nevoie de investiţii majore din fonduri europene în infrastructură, transporturi, agricultură, educaţie şi sănătate.

Voi  susţine de asemenea o serie de acţiuni în colegiu până duminică 1 decembrie

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.