Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 25, 2019 in Aparitii media, Comunicate

Declarația de presă susținută cu ocazia preluării interimatului la Ministerul Justiției

Ministerul Justiției este un portofoliu extrem de important și vă asigur că voi gestiona agenda instituției cu echilibru și profesionalism pe perioada exercitării interimatului, alături de colegii mei din Ministerul Justiției.
Un obiectiv important al interimatului la Justiție este asigurarea bunei funcționări a activității curente a ministerului.
După cum știți, Ministerul Justiției este pe circuitul de avizare a inițiativelor celorlalte ministere sau instituții, iar din acest punct de vedere, un obiectiv principal este asigurarea unei bune coordonări astfel încât activitatea celorlalte ministere și agenda ședințelor de Guvern să nu fie afectate.
După cum cunoașteți, am asigurat interimatul la Ministerul Justiției și în februarie 2017. În Ministerul Justiției am lucrat atunci, chiar dacă pe o perioadă scurtă, cu foarte buni profesioniști și vă asigur că ne vom face treaba, pe această perioadă, cu aceeași bună credință și cu același profesionalism.

Vă mulțumesc foarte mult!
Vă doresc un Paște binecuvântat, un Paște luminat alături de familiile dumneavoastră și de persoanele dragi dumneavoastră!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.