„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on mai 31, 2009 in Politic | 11 comments

Crin Antonescu si misoginismul…

S-a tot discutat zilele acestea despre recenta declaratie a lui Crin Antonescu. S-au facut si emisiuni TV pe aceasta tema… talk show-uri…prin care s-a declasat o competitie deschisa cine castiga marele premiu  condamnandu-l mai aspru pe Crin Antonescu  pentru misoginism.

Nu am fost si nu voi fi niciodata adepta promovarii femeilor in politica sau in orice alt domeniu doar pentru ca sunt femei. Stiu ca sunt nenumarate statistici care arata o reala discriminare a femeilor in multe domenii si cu siguranta trebuie facut ceva pentru a elimina aceasta discriminare…dar aceasta discriminare nu poate fi eliminata promovand femei doar pentru ca sunt femei..fara a tine cont de o profesie, de un CV etc.

Cu siguranta sunt multe de spus pe acest subiect inclusiv ca femeile sunt primele care nu sustin si nu promoveaza alte femei. Daca ar fi sa vorbim cu cartile pe masa trebuie sa recunoastem acest adevar .

Personal nu consider ca prin aceasta declaratie Crin Antonescu a fost misogin.

A fost o declaratie care arata ca dictatura Non -Valorilor, cum o numesc  si eu, este cancerul societatii romanesti. Romania sufera de o criza a valorilor reale.

Si  sunt de acord cu Crin Antonescu ca „sarlatanii” si „sforarii” din viata politica, cei care nu sunt in stare sa initieze un proiect politic dar sunt maiestrii in  jocuri de culise, indiferent din ce partide fac parte,  sa fie aruncati la groapa de gunoi a istoriei…acolo unde le este locul!

Mai multe aici si aici.

11 Comments

 1. Ma bucur ca sunteti de acord cu Crin (pai poate il si votati la toamna, nu?). Suntem invadati de non-valori, pipite si jmecheri, ajunsi in situatii inalte. Poate vom scapa de ei candva, mai ales aia (alea) de la PD sunt extrem de enervanti…

  • Atreides
   da, acum mai mult decat oricand dictatura non valorilor s-a impus

 2. Baietii astia nu suporta/fac fata pur si simplu la concurenta. Asa ca folosesc orice prilej, orice metoda pentru a scapa de concurenta, pentru a tine clubul cit mai inchis, cit mai exclusiv.
  Imaginatia ( si tupeul) lor in a gasi noi criterii de excludere este fara limite. Intr-o democratie cei care voteaza sin cei care dicteaza criteriile si nu hormonii unui mascul care incerca disperat sa para alfa.

 3. eu eram sarcasctic ca de obicei 😛
  stiu ca vorbeai de principii 😉

  • McGogoo
   trebuie sa ma obijnuiesc cu sarcasmul tau…. si nu crezi ca am dreptate??principial vorbind? nu crezi ca e timpul sa inlaturam dictatura non valorilor??inca astept parerea ta ref la NTT.

 4. sa pretindem calitate in politica doar femeilor?
  As fi de acord cu ce spuneti daca intr-adevar politicienii barbati si femei ar fi promovati pe criterii de competenta.
  Ori acest lucru nu se intampla. Din pacate.
  Haideti sa promovam femeile si doar pt ca sunt femei. Sau, cel putin, sa nu le cerem DOAR lor sa fie calificate…

  • Alina
   competenta profesionala trebuie sa stea la baza oricarei promovari, in politica sau in orice alt domeniu, fie ca este barbat sau femeie. Sunt de acord cu solidaritatea feminina dar nu cu o solidaritate pentru orice femei….

 5. Nici eu nu consider ca a fost misogin Crin Antonescu in cele declarate. Non-valoarea a inundat viata publica romaneasca, si orice glas care se ridica impotriva e bine venit.
  Cat despre promovarea femeilor, sunt de aceeasi parere cu tine Ana. Valoarea trebuie sa fie principalul criteriu, si nu sexul.

 6. Domnului Crin Antonescu
  V-ati declarat a fi sustinator al monarhiei constitutionale. Cea reprezentata de Hohenzollerni? Cum explicati urmatoarele fapte de vitejie ale Hohenzollernilor , care va fac sustinator ardent al acestor venetici cu atitudini antiromanesti pe fond?
  Carol I a dat ordin sa fie ucis Eminescu.
  Carol I , adus de masoni a dat ordin sa fie ucisi fara mila peste11.000 de tarani rasculati ,la 1907 , din pricina saraciei la limita supoartarii , fara minimul necesar subzistentei.
  Carol I a aservit interesele Romaniei catre Germania, inainte de primul razboi mondial.
  Carol I a dat ordin masonului Titulescu, ministru al finantelor, sa trimita in doua rinduri Tezaurul Romaniei , la Moscova, desi incepuse Revolutia Bolsevica (revolutie masonica precum cele anterioare), ca finantare din partea Romaniei pentru sustinerea Marii Revolutii din Octombrie.
  Dupa descoperirea Tezaurului de la Sinaia ,in 1875 , Carol I si l-a insusit si l-a tainuit , cu complicitatea masonilor ce l-au inlaturat pe Cuza si l-au adus pe el. In tezaur se aflau si 514 placi din aur cu scriere veche, ARHIVA REGILOR DACIEI DIN PERIOADA BUREBISTA –DECEBAL (pina in anul 105 e n). In prima faza au fost copiate in plumb peste 200 dintre placi. Dupa inventarul Pelesului, in 1948, copiile in plumb ale celor 200 de placi au fost aduse de catre directotul Muzeului de Arheologie, la Bucuresti. La actualul Institut de Arheologie se mai afla doar 31 din copiile in plumb.
  Prin dispozitii secrete date unor slujbasi de incredere, dar si cu compilicitatea Bisericii Ortodoxe Romane , Carol I a reusit tainuirea placilor scrise din aur si a restului din tezaur , in mai multe locatii bine pazite de calugari si alte persoane sub acoperire . Una din locatii a fost o incinta subterana si ingropata, la Biserica Sin Nicoara din Curtea de Arges.
  Carol II are si el multe fapte de vitejie la activ, de la incriminarea tatalui lui Liviu Ciulei pentru crima, uciderea lui Codreanu si a conducatorilor Miscarii Legionare, la asasinarea din ordinul lui a mai multe mii de elevi si studenti legionari cit si cedarea fara un foc de arma a unor teritorii vaste ale Romaniei .
  Si Mihai de Hohenzolern , are acte de mare vitejiela activ, care nu au culminat cu arestarea lui Antonescu si refuzul de a-l gratia, si cu aservirea Romaniei URSS.
  Consideram ca cel mai remarcabil ordin al exregelui Mihai a fost cel dat in septembrie 1944 de a fi predat unui comisar sovietic un numar impresionant de placi de aur cu „scriere veche”(dupa cum au relatat martori oculari) , la biserica Sin Nicoara din Curetea de Arges. A fost chemat sa participe Prefectul de Arges cu o serie de subalterni
  si tot la cererea exregelui a fost intocmit si un proces verbal pe care actualii detinatori , Arhivele Nationale il tainuie. In toamna lui 2007-primavara 2008, procesul verbal a fost identificat, dupa care nu s-a mai dat accesul la document
  POATE CA CEI DE LA ARHIVA CA SI MONARHISTII, MASONII SI ALTE CATEGORII DE SUSTINATORI AI MONARHIEI, SINT INDIFERENTI ORI POATE PRECUM BOR, URMARESC SA ASCUNDA ADEVARATELE DOVEZI ALE CIVILIZATIEI DE PE ACESTE MELEAGURI. Poate ca si dumneavoastra , domnule Antonescu, urmariti sa cedati puterea hohenzollerilor dupa ce deveniti presedinte…

  • Jupan Voda
   am permis publicarea mesajului dvs. dar am rugamintea de a scrie pe acest blog nu de a posta publicitate. multumesc pentru intelegere

 7. McGogoo
  am citit postul tau…eu vorbeam de principiu nu neaparat de persoanele vizate…si da vreau ca sarlatanii si sforarii sa dispara din politica

Trackbacks/Pingbacks

 1. Misoginismul femeilor | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy - [...] le gasiti la Ana Birchall si la Roxana Iordache. Nici cel mai inversunat barbat misogin nu ar fi avut…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.