„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 3, 2017 in International, Social | 0 comments

Condamn cu fermitate masacrul care a avut loc la un concert de muzică country din Las Vegas,

 

Statele Unite sunt din nou în doliu, după masacrul care a avut loc la un concert de muzică country din Las Vegas, când un bărbat a tras cu laşitate dintr-o camera de hotel în mulţimea care asista la spectacol. Am aflat cu mare tristeţe în suflet vestea că peste 50 de oameni şi-au pierdut viaţa în teribilul atac şi alte peste 400 de persoane au fost rănite.

Ţin să transmit condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în groaznicul atac şi multă sănătate celor care în aceste momente luptă pentru viaţa lor. Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către victimele acestui oribil act, către familiile lor şi către toţi cetăţenii americani, atât de greu încercaţi de asemenea evenimente în ultimii ani. De asemenea, sunt alături de tânărul cetăţean român rănit în acest teribil atac, dorindu-i însănătoşire grabnică şi completă.

Din păcate, astfel de atacuri mişeleşti şi neaşteptate continuă să curme vieţi nevinovate peste tot în lume, indiferent de motivaţia care stă în spatele lor. În acest context sumbru, este nevoie de efortul tuturor şi de soluţii durabile pentru a putea opri şi preveni violenţa şi radicalizarea de orice fel şi pentru a îmbunătăţi securitatea cetăţenilor noştri, construind, împreună, un viitor de pace și siguranță.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.