„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on sept. 28, 2016 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament organizează joi, 29 septembrie, începând cu ora 14:00, o întrevedere, urmată de un briefing de presă, cu doamna Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională

Sursa foto: ec.europa.eu

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament organizează joi, 29 septembrie, începând cu ora 14:00, o întrevedere, urmată de un briefing de presă, cu doamna Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională

ANUNŢ DE PRESĂ

 

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Parlament organizează joi, 29 septembrie a.c., începând cu ora 14:00, o întrevedere cu doamna Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională. Pe agenda întâlnirii se vor afla dezbaterea privind priorităţile Comisiei Europene în domeniul politicii regionale şi situaţia absorbţiei fondurilor europene în România, precum şi privind temele cuprinse în discursul despre “Starea Uniunii Europene” al preşedintelui Comisiei Europene. La întrevederea care va avea loc în sala de şedinţe a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor vor mai participa doamna Angela Cristea, şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi membrii ai cabinetului comisarului european. Întrevederea va fi urmată de declaraţii de presă, la nivelul P1, în spaţiul destinat presei.

“Salutăm vizita doamnei comisar european Corina Creţu, pe agenda discuţiilor aflându-se teme de interes pentru ţara noastră, precum evoluţiile în România în ce priveşte politica de coeziune şi modalităţile prin care fondurile europene structurale și de investiții pot deveni şansa de a construi o Europa mai bună și mai unită pentru toţi cetățenii europeni. Comisia Europeană s-a angajat să răspundă provocărilor cu care se confruntă comunitatea europeană, iar această întâlnire reprezintă un bun prilej de a analiza şi dezbate soluțiile posibile în faţa tuturor acestor provocări”, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall.

Presa este invitată să participe la eveniment şi la declaraţiile de presă. Accesul reprezentanților mass-media acreditaţi la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment și nu sunt acreditaţi la Parlament sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021/312.08.27, fie prin e-mail la adresa flux@cdep.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.