„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on sept. 27, 2015 in Comunicate | 1 comment

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor va dezbate tema ameninţărilor teroriste şi va fi informată de către ministrul Marius Nica cu privire la absorbţia fondurilor europene

Ana_Birchall_265

ANUNŢ DE PRESĂ

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor va dezbate, luni, 28 septembrie, începând cu ora 13:00, problema ameninţărilor teroriste. Dezbaterea va avea loc la sala de şedinte a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor (Palatul Parlamentului, corp B, nivel P), la eveniment fiind invitaţi să participe reprezentanţii ministerelor şi instituţiilor cu atribuţii în acest domeniu.

Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, a declarat că „terorismul este o ameninţare şi un risc de securitate ce trebuie combătut prin toate mijloacele, de la prevenirea şi urmărirea plecării luptătorilor terorişti străini, la promovarea unei înţelegeri comune şi a unui răspuns comun la infracţiunile legate de luptătorii terorişti străini, facilitarea în sens mai larg a cercetărilor şi urmăririlor penale având ca obiect fapte de natură pregătitoare care riscă sau ameninţă să conducă la săvârşirea de infracţiuni de terorism şi la facilitarea cooperării internaţionale prin intensificarea schimbului de informaţii”.

Începând cu ora 16:00, domnul Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, va prezenta, în cadrul Comisiei pentru afaceri europene, un bilanţ privind stadiul utilizării fondurilor structurale și de coeziune 2007-2013 și stadiul programelor operaționale pentru perioada de programare 2014-2020. Prezentarea va avea loc la sala de şedinţe a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor (Palatul Parlamentului, corp B, nivel P). La şedinţa sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Coaliţiei Naționale pentru Absorbţia Fondurilor Structurale (CNAFS), structură ce înglobează peste 40 organizaţii non-guvernamentale, sindicate, patronate şi reprezentanţi ai mediului de afaceri de la nivel central și local.

După şedinţa de la ora 16:00, doamna preşedinte a Comisiei pentru afaceri europene, Ana Brichall, şi domnul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, vor face declaraţii de presă.

Presa este invitată să participe la ambele evenimente. Accesul reprezentanţilor mass-media acreditaţi la Camera Deputaţilor se face pe la intrarea S2. Jurnaliştii care doresc să participe la eveniment şi nu sunt acreditaţi la Parlament sunt rugaţi să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021/312.08.27, fie prin e-mail la adresa flux@cdep.ro.

1 Comment

  1. Uite ca am citit un text foarte captivant prezentat intr-un mod dificil de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.