„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 7, 2009 in Politic | 8 comments

Circ in Parlament

Roberta Anastase, presedinta CD

o nefericita obisnuinta a zilelor noastre.

Jenant absolut jenant cand altele ar trebui sa fie preocuparile si prioritatile acestui for legislativ in aceasta perioada de criza economico-sociala.

8 Comments

  • mihnea
   multam….graba …dar ai dreptate si iti multumesc pt obs.

 1. Roberta Anastase e cea mai mai frumoasa femeie pe care am avut-o vreodata in politica Romaniei, poate chiar din lume. Unul din motivele frumusetii Domniei sale este tineretea, care vine odata cu lipsa de experienta. Dansa nu a dovedit cu nimic ca la cei 33 de ani poate prezida cea mai importanta camera a parlamentului. E mult prea partinica.

 2. Dacă tot a deschis Ovidiu subiectul, după gustul meu, cea mai frumoasă femeie din politica României (de după revoluţie) a fost doamna Mona Muscă. Domnia sa nu era nici tânără (în înţelesul legii, adică sub 35 de ani) iar despre capacitatea intelectuală şi politică nici nu încape comparaţie cu doamna Anastase. Nu cred deci că frumuseţea este o justificare pentru aroganţa gesturilor oficiale ale domniei sale.

  Părerea mea, desigur… poate că adevărul este cu totul altul.

 3. Roberta e bine pregatita:
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Roberta_Anastase
  Este chiar „expert parlamentar”:P
  N-as spune ca e aroganta (Udrea e), ci de fapt e trista incercand sa apere monolitul Basescu-PDL pana la limita regulamentului si ignorand celelalte voci. Cred ca e constienta ca isi incalca etica profesionala si probabil ar vrea sa evadeze din situatia asta. Daca nu va reusi curand o sa devina si aroganta(ca Udrea) si isi va pierde valorile. Sunt de vina si parlamentarii opozitiei majoritare care nu-i explica tinerei si teoreticienei Roberta care e dimensiunea practica a contradictiilor de viziune din parlament si cum trebuiesc ele gestionate. Astfel ea ar putea fii cheia transformarii PDL intr-un partid care accepta diversitatea de opinii. Cum ar fii sa se opuna indicatiilor venite de la Cotroceni?!

 4. Ovidiu, nu crezi ca ii atribui prea multe calitati lui… Miss Romania? Eu inteleg totusi altceva prin meritocratie…

  Pe tine cand te convinge? Cand citeste compuneri la nivel de clasa VIII-a? Cand da cu pietre dupa masinile PSD? Sau cand, din pozitia a treia in ierarhia Romaniei, incalcand regulamentele si cutumele camerei pe care o conduce, incearca in modul cel mai penibil sa acopere ministrii penali din gasca mafiota care a propulsat-o fara nici un merit in aceasta inalta functie? Daca ea e cheia schimbarii in PD-L, atunci mai bine sa ramana PD-L-ul asa cum e…

 5. E o profesionista pusa intr-o situatie dificila. Cel mai probabil isi va pierde pozitia pt totdeauna si va ramane cu un gust amar dupa experienta din parlament.

 6. @Ovidiu

  Mda… ca si Mariuca din balada haiducului Vizantea. 😀

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.