„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on sept. 29, 2012 in Social | 0 comments

Muzica de sfarsit de saptamana

Astazi Bob Dylan (intr-o companie de exceptie!) cu a lui “My back pages“, o melodie a anilor mei de studentie (uff cum mai trece timpul!!!) cand impreuna cu colegele si colegii mei nu ne dadeam batuti pana nu demonstram adevarul din fiecare speta de drept pe care o analizam ….iar eu ma visam si, sincer, de multe ori ma si credeam :) varianta feminina a lui Tom Cruise din filmul “Firma”!!  (chiar si acum, dupa atatia ani, sotul meu mai glumeste pe seama mea si spune ca adevaratul motiv pentru care mi-a fost foarte greu sa aleg  sa merg la Yale Law in locul lui Harvard Law se gaseste in acest film!!)

Astazi am reascultat cu drag acesta melodie. Sper sa va placa si voua. Este important sa continuam sa cautam adevarul/dreptatea chiar si acolo unde este/sunt mai greu de gasit datorita unor piedici de moment. Esential este sa nu uitam/abandonam sa speramsa visam si sa urmarim idealurile in care credem! Important este ca aceste idealuri exista si nu este decat o problema relativa de timp pana cand vor deveni realitate daca credem cu adevarat in ele, asa cum mi-a spus mie candva un bun prieten.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Amalgam. Evenimente interesante… « Motanul Incaltat - [...] atitudine transanta impotriva austeritatii! Nu pot decat sa-l felicit pe Dl. [...]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.