„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on dec. 12, 2010 in Personal, Social | 2 comments

„Bulversarea valorilor – scrieri dintr-un timp buimac”

dan-tapalaga1

cartea lui Dan Tapalaga te supara cu acuratetea prin care Dan reda realitatea Romaniei de astazi, te intriga, te deprima, te oftica, te imbarbateaza ….dar pana la urma sfarseste prin a te determina sa spui ca este critic ca niciunul dintre noi, noi cei care dorim o altfel de Romanie, o Romanie in care sa domine valorile si modele reale promovate de un sistem meritocratic si nu de dictatura non valorilor (nepotism, pile, relatii, cunostinte), sa nu obosim tocmai pentru ca „ceilalti (i.e. lichelele, javrele etc) nu obosesc niciodata„!

A fost nu numai o placere dar si o onoare sa merg impreuna cu Martyn la lansarea cartii lui Dan Tapalaga, o carte scrisa de un adevarat jurnalist, care merita citita si din care, cel putin generatia mea dar nu numai, are ce invata!

2 Comments

  1. Si politicianul preferat a domnului Tapalaga, l-am numit pe Traian Basescu, ce rol are in aceasta bulversare a valorilor?

    • Draghi
      este o carte buna care chiar merita citita. Prea multa inversunare in societate…nu totul trebuie politizat, nu orice demers trebuie vazut ca fiind facut pentru a avantaja pe X sau pe Y. Dan Tapalaga este un jurnalist serios care si-a pastrat mandria si demnitatea de a fi jurnalist. Ca ne place ca nu ne place in cartea lui sunt articole care reda realitatea Romaniei de astazi. Ar trebui cu totii sa invatam din aceasta carte tocmai pentru a nu mai avea bulversarea valorilor. Chiar iti recomand sa citesti aceasta carte.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.