„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on iul. 23, 2013 in Politic | 0 comments

Atacurile presedintelui Basescu sunt o diversiune menita sa distraga atentia de la vizita premierului in Spania

Se aşteaptă cineva să credem că Traian Băsescu a ales întâmplător momentul ieşirii sale publice de ieri? A făcut-o intenţionat, pentru a distrage atenţia de la vizita lui Victor Ponta în Spania. Strategia președintelui este clară – vrea să acopere succesele externe ale României lansând scandaluri interne” este de părere Ana Birchall.

Preşedintele Băsescu lasă impresia că a revenit la vechile sale metehne, ceea ce nu este deloc bine pentru România. Crizele sunt specialitatea sa. Traian Băsescu este un preşedinte care aduce crize” a mai spus deputatul PSD.

În calitate de secretar al Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor cunosc foarte bine subiectul fondurilor europene. Băsescu şi PDL nu au calitatea morală să vorbească despre fonduri europene. Rata de absorbţie pe parcursul a 6 ani cât Băsescu a fost la Cotroceni a ajuns la 7%.

Guvernul USL a reuşit într-un singur an să tripleze rata de absorbție, aceasta ajungând astăzi la aproximativ 21% din totalul fondurilor europene alocate României” declară Ana Birchall referitor la acuzaţiile lui Traian Băsescu cu privire la acordul de partenerial UE-România 2014-2020.

Fac apel la președintele României să nu genereze noi scandaluri politice, să nu creeze premisele unor noi crize, să se gândească mai mult la țară și mai puțin la cariera sa politică sau a apropiaților săi. Subminarea guvernării înseamnă, la acest moment, subminarea intereselor României” a încheiat Ana Birchall.

Echipa A.B.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. CFR Marfa… « Motanul Incaltat - [...] ce putem spune? Eu cred ca privatizarea CFR Marfa trebuia avuta in vedere de mai demult, inca din 1998…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.