„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on aug. 15, 2014 in Politic | 0 comments

Astăzi pe Valea Tutovei

Mi-am început ziua în satul Obârșeni, comuna Voinești, unde am participat la slujba religioasă închinată Adormirii Maicii Domnului, cea mai importantă sărbătoare din an prin care o cinstim pe Sfânta Maria. M-am bucurat să mă aflu din nou în mijlocul vasluienilor din comuna Voinești, oameni cu o adevărată credință în Dumnezeu și cu un mare respect față de tradițiile și obiceiurile românești.

Tot astăzi am participat și la inaugurarea sistemului complet de alimentare cu apă pentru satul Simila, comuna Zorleni. Proiectul reprezintă un real ajutor pentru cei 2.800 de locuitori ai satului Simila, care ani la rând au fost nevoiți să care apă de la kilometri distanță de gospodăriile lor. Realizarea proiectului este un semn de normalitate, un angajament dus la bun sfârșit și o șansă de a trăi mai bine. Mă bucur că împreună cu doamna primar Paula Hultoană și echipa de consilieri locali am mai îndeplinit o promisiune electorală importantă, pe care am făcut-o în fața vasluienilor din satul Simila.

Mai târziu voi lua parte și la sărbătoarea hramului din satul Bogești, comuna Pogana. Promit să revin cu detalii și imagini.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.