Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 25, 2015 in Comunicate, Personal, Politic

Întrevedere cu reprezentanții Coaliţiei Naţionale pentru Absorbţia Fondurilor Structurale

Ana_Birchall_265

Ana Birchall, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, va avea miercuri, 26 august, o întrevedere cu reprezentanții Coaliţiei Naţionale pentru Absorbţia Fondurilor Structurale

ANUNŢ DE PRESĂ

Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, va avea miercuri, 26 august, o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Coaliţiei Naţionale pentru Absorbţia Fondurilor Structurale.

Întrevederea va avea loc la ora 10.00, la sala de şedinţe a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor (Palatul Parlamentului, nivel parter), iar principalele teme aflate pe agenda discuţiilor vor viza soluţiile şi instrumentele pe care România le are la dispoziţie pentru a optimiza gradul de absorbţie al banilor europene.

Ana Birchall a ţinut să salute iniţiativa şi implicarea Coaliţiei Naţionale pentru Absorbţia Fondurilor Structurale ce vizează simplificarea procedurilor administrative de depunere şi evaluare a cererilor de finanţare. „Sunt convinsă că acest parteneriat va contribui la identificarea soluţiilor necesare pentru îmbunătăţirea absorbţiei banilor europeni”, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene.

Presa este invitată să participe la eveniment. Accesul reprezentanților mass-media acreditaţi la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment și nu sunt acreditaţi la Parlament sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021/312.08.27, fie prin e-mail la adresa flux@cdep.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.