„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on iul. 10, 2015 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Ana Birchall va participa, în perioada 11-13 iulie, la reuniunea preşedinţilor COSAC care se va desfăşura în Luxemburg

official

Ana Birchall va participa, în perioada 11-13 iulie, la reuniunea preşedinţilor COSAC care se va desfăşura în Luxemburg

ANUNȚ DE PRESĂ

În perioada 11-13 iulie, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor Ana Birchall va participa la reuniunea preşedinţilor Conferinţei Organelor Parlamentare specializate în Afaceri Comunitare şi Europene ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC), ce se va desfăşura în Luxemburg.

Ana Birchall va reprezenta Comisia pentru afaceri europene la dezbaterea privind priorităţile Preşedinţiei luxemburgheze, pe agendă aflându-se inclusiv teme de actualitate precum situaţia Greciei sau migraţia.

În vederea participării la reuniunea din Luxemburg, Ana Birchall a declarat că Europa are nevoie mai mult ca oricând să fie unită şi solidară. „Dosarul Greciei şi tema migraţiei reprezintă puncte de maxim interes atât pentru preşedinţia luxemburgheză a Consiliului Uniunii Europene cât şi pentru toate statele membre. Sper ca reuniunea COSAC să contribuie la identificarea unor soluţii viabile care să consolideze Uniunea Europeană în faţa provocărilor actuale”, a precizat Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.