„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on aug. 31, 2010 in Politic | 4 comments

Am revenit

in primul rand multumesc mult pentru gandurile si urarile transmise. Va rog sa imi permiteti sa va doresc tot ceea ce este mai bun si mai frumos pentru voi si familiile voastre. Personal sunt o norocoasa sa am asa buni prieteni ca voi.

cateva fotografii dragi mie si alor mei.

cu Andrutu inainte de Parasailing....inca zambitoare.....dap m-am dat cu parasuta...sigur nu are sens sa povestesc cate zile dupa aceea am fost tinta glumelor lui Andrutu si ale lui Martyn legate de "curajul meu" de a ma da cu parasuta!

cu Andrutu inainte de Parasailing....inca zambitoare.....dap m-am dat cu parasuta...sigur nu are sens sa povestesc cate zile dupa aceea am fost tinta glumelor lui Andrutu si ale lui Martyn legate de "curajul si comportamentul meu"....cam fricoasa recunosc.... de a ma da cu parasuta!

da...eu si Andrutu suntem acolo sus...la peste 120 m inaltime!

da...eu si Andrutu suntem acolo sus...la peste 120 m inaltime!..recunosc ca muream de frica mai ales ca Andrutu nu avea absolut nicio problema...din contra randea de mine...

mai aproate de pamant...ma rog de apa!

mai aproape de pamant...ma rog de apa!

in sfarsit un zambet ....ca am ajuns cu picioarele pe pamant!

in sfarsit un zambet ....ca am ajuns cu picioarele pe pamant! Adevarul este ca a meritat ....este un sentiment superb, greu de descris in cuvinte, cand simti ca zbori deasupra apei!

4 Comments

 1. sunt momente grele pentru tara,momente de o gravitate exceptionala.La portile spitalelor a aparut cutia milei,doctorii refuza serviciul de garda,medicamentele s au scumpit iar in spitale lipsesc ,nu sunt, pur si simplu nu sunt,poti muri la fel de linstit si acasa si in spital.Pensiile se vor reduce,salariile se vor reduce si mai mult,milioane de romani vor suferi de frig, foame ,lipsa ingrijirilor medicale ,lipsa unei educatii adecvate in scoli,incepe genocidul poporului roman,incepe calvarul urcari pe dealul Golgotei.Fiecare roman trebuie sa protesteze in felul lui,asa cum poate si cum e dispus fiecare.Cei care tac,care se fac ca nu vad,cei care sunt indiferenti,cei nepasatori,cei cinici,vor deveni complici la genocidul din tara,prin tacere si indiferentza lor vor deveni calaii propilui popor.CITESTE SI DA MAI DEPARTE!!! buni si comunistii la ceva:)))))

  • Asa este, tovarase!
   Omul inteligent a cunoscut comunismul cea mai mare parte a existentei sale (200.000 i.Hr.-4.000i.Hr) si dupa 6 mii de ani de despotism aristocrat(4mii iHr-~2000dHr) putem spune ca lectia „Cunoasterii binelui si a raului” a fost una amara.
   Va recomand tuturor cu caldura cartea lui Bogdan Teodorescu, „Cinci milenii de manipulare” pt a intelege de unde venim si unde mergem.
   Ce sunt 5-6 mii de ani de rataciri la 200 mii?! 3% as putea spune pt a fi exact, 3% din istoria noastra in care am progresat enorm tehnologic-doar tehnologic(!) (toata nebunia cred ca inceput cu inventarea rotii), 3% din istorie in care ne-am mutat din pesteri in statii orbitale… Dar cu ce pret?! Si cati ne permitem luxul modernitatii de fapt?! In cronologia asta se obs ca Hristos a venit exact la mijlocul perioadei de chin pt majoritate ca un raspuns profund uman la nedreptatea stapanilor. Si a reusit, maleficul Imp Roman a fost macinat de crestini si lucrurile incet-incet au inceput sa se imbunatateasca.
   Comunisul este dp meu dv organizarea naturala si se va impune intr-o suta de ani in toata lumea, acum lumea e sceptica pt ca in sec XX a pasit cu stangul. Pt a fi impartial, tb sa remarc ca organizarea capitalista si economia de piata au la baza competitia. Intrebarea se pune ce sta la baza progresului, competitia sau colaborarea tovaraseasca, si ce este progresul?!
   Pe mine competitia ma arunca intotdeauna pe ultimul loc chiar daca am aptitudinile necesare pt a invinge. E normal sa fiu comunist. Dar pe altii?! Cum sunt oamenii de fapt?!
   PS: Pozele sunt fantastice! 🙂

 2. am vazut toate pozele,minunate. vazandu-le mi-am adus aminte de clipele petrecute cu andrew si cu dumneavoastra si mi s-a facut foarte dor de andrew. va sarut cu mult drag. natalia

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.