Crin Antonescu si misoginismul…

S-a tot discutat zilele acestea despre recenta declaratie a lui Crin Antonescu. S-au facut si emisiuni TV pe aceasta tema… talk show-uri…prin care s-a declasat o competitie deschisa cine castiga marele premiu  condamnandu-l mai aspru pe Crin Antonescu  pentru misoginism.

Nu am fost si nu voi fi niciodata adepta promovarii femeilor in politica sau in orice alt domeniu doar pentru ca sunt femei. Stiu ca sunt nenumarate statistici care arata o reala discriminare a femeilor in multe domenii si cu siguranta trebuie facut ceva pentru a elimina aceasta discriminare…dar aceasta discriminare nu poate fi eliminata promovand femei doar pentru ca sunt femei..fara a tine cont de o profesie, de un CV etc.

Cu siguranta sunt multe de spus pe acest subiect inclusiv ca femeile sunt primele care nu sustin si nu promoveaza alte femei. Daca ar fi sa vorbim cu cartile pe masa trebuie sa recunoastem acest adevar .

Personal nu consider ca prin aceasta declaratie Crin Antonescu a fost misogin.

A fost o declaratie care arata ca dictatura Non -Valorilor, cum o numesc  si eu, este cancerul societatii romanesti. Romania sufera de o criza a valorilor reale.

Si  sunt de acord cu Crin Antonescu ca „sarlatanii” si „sforarii” din viata politica, cei care nu sunt in stare sa initieze un proiect politic dar sunt maiestrii in  jocuri de culise, indiferent din ce partide fac parte,  sa fie aruncati la groapa de gunoi a istoriei…acolo unde le este locul!

Mai multe aici si aici.