„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on nov. 28, 2015 in Personal | 0 comments

28 noiembrie – Ziua Bucovinei

Astăzi, 28 noiembrie, sărbătorim Ziua Bucovinei, provincie a României de o frumusețe și o bogăție spirituală aparte. În calitate de susținător al legii care a statuat această zi ca sărbătoare oficială m-am bucurat să pot oferi, alături de colegele și colegii mei din Parlament, un dar simbolic românilor de pe aceste meleaguri greu încercați de-a lungul istoriei. Acest teritoriu românesc a fost pe nedrept lăsat uitării având în vedere importanța lui istorică și rănile deschise care au rămas după ce Bucovina de Nord a fost răpită patriei mame.

Bucovina are nevoie de o zi închinată numai ei tocmai pentru a întări conștiința că românii din aceste locuri au o identitate aparte, o istorie unică și un viitor în interiorul unui popor minunat. Frații noștri din Bucovina de Nord au nevoie de astfel de semne simbolice din partea noastră pentru a realiza că nu sunt abandonați de România și nici de români. La mulți ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani românilor bucovineni!

În fotografii puteți vedea frumoasa ie din Bucovina pe care o port cu mândrie în suflet în Parlament și la alte evenimente, precum și imagini din acest colț de Românie care te apropie de rai!

image-892x1025Bucovina-4bucovina-romania-0

12241331_765207983590972_1497383774512413571_n (1)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.