„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on dec. 22, 2017 in Cultural, Personal, Social | 0 comments

28 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989

Se cuvine ca în fiecare an înaintea sărbătorilor de iarnă să ne amintim şi să cinstim jerfta eroilor fără de care Revoluţia română din 1989 nu ar fi avut loc, iar ţara în care trăim nu ar fi fost una liberă şi occidentală.
România democratică de astăzi, o Românie liberă şi europeană, cu cetăţeni ale căror drepturi şi libertăţi sunt respectate şi garantate de Constituţie îşi datorează existenţa revoluţiei din decembrie 1989 şi sacrificiului suprem al eroilor căzuţi în lupta pentru libertate. Este un moment de reflecție și sobrietate datorat eroilor care prin sacrificiul lor au făcut posibil ca România să respire aerul libertății.
Este datoria noastră, ca păstrând în memorie şi în suflet amintirea celor care s-au sacrificat pentru viitorul copiilor noştri în decembrie 1989, să ne luptăm în fiecare zi pentru o Românie curată, în spiritul valorilor occidentale care ne caracterizează.
Împreună cu toţi cei care iubesc această ţară frumoasă imi doresc să impunem şi aici, acasă, un sistem meritocratic, unde să poţi să te realizezi personal si profesional având la bază “ceea ce ai tu în cap”, pentru că aşa cum îmi spunea mie bunica mea, Cătălina, “ce ai în cap şi în suflet nu poate să îţi ia nimeni niciodată”.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.