„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on mart. 11, 2018 in International, Personal | 0 comments

11 martie – Ziua Europeană a Victimelor Terorismului

Anual, la 11 martie, este comemorată Ziua Europeană a Victimelor Terorismului, conform unei decizii a Parlamentului European, un prilej de a cinsti memoria victimelor din groaznicele atentate comise la Madrid, în ziua de 11 martie 2004. În acea zi fatidică, 199 de oameni și-au pierdut viața, între care 16 cetățeni români.

În fața amenințărilor teroriste, avem obligația să acționăm coeziv, prin politici de securitate coordonate la nivel european și internațional. Avem datoria de a oferi copiilor noștri și generațiilor viitoare o lume mai bună, fără conflicte absurde care curmă vieți și distrug familii nevinovate, o lume sub semnul păcii și toleranței.

De asemenea, în această zi de tristă amintire, un gând bun merge către victimele atacurilor teroriste comise în fiecare an în Europa şi peste tot în lume.Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca astfel de acte abominabile să înceteze să mai facă parte din viaţa noastră și, totodată, să luptăm cu toată puterea împotriva terorismului şi a ororilor pe care, din păcate, acest flagel contemporan le provoacă încă.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.