Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 2, 2016 in Politic | 1 comment

Corina Crețu: Până în momentul de față, România are o rată de absorbție de 0% a fondurilor europene din exercițiul bugetar 2014-2020

deputat2

Dacă de glasul beneficiarilor domnul ministru Ghinea nu vrea să audă, poate totuși o voce autorizată a Comisiei Europene îl va trezi în al 12-lea ceas pe cel care visează la sume mărețe absorbite de România în 2016. După cum se vede în articolul de mai jos, și doamna comisar Corina Crețu e îngrijorată de rata de absorbție a României care până în prezent e ZERO: „Pentru perioada 2014-2020, așa cum am spus în repetate rânduri, mă îngrijorează startul lent în implementarea proiectelor. Până în momentul de față, România are o rată de absorbție de 0% a fondurilor europene din exercițiul bugetar 2014-2020.” (Corina Crețu)

Mai jos găsiți întreaga declarație a Comisarului european pentru Politică Regională, Corina Crețu:

http://www.agerpres.ro/politica/2016/08/02/corina-cretu-ma-ingrijoreaza-startul-lent-in-implementarea-proiectelor-pentru-perioada-2014-2020-14-46-38

 

1 Comment

  1. Cu Corina Creţu mă cunosc din vremea „Turnului” dar asta nu intră-n calcul deoarece informaţiile de la Bruxelles îmi parvin direct de la sursă şi tocmai de aceea pot afirma:

    1. RÂDE EUROPA DE NOI!
    2. „… rată de absorbție de 0% a fondurilor europene din exercițiul bugetar 2014-2020 …” = TRĂDAREA INTERESELOR NAŢIONALE = TRIMITEREA GUVERNULUI ÎN FAŢA UNUI TRIBUNAL MILITAR = TÂRGOVIŞTE, 7.62 PEDEAPSĂ CAPITALĂ!

    Astăzi, o emisiune foarte bună, aceeaşi Birchall pe care o urmăresc de mulţi ani: GURA NU-I VORBEŞTE FĂRĂ MINTE, MESAJ LOGIC, EXPRIMARE INCISIVĂ, PUNCT PE I – O DOAMNĂ SUPERBĂ DE LA CARE ŢAŢELE POLITICII DÂMBOVIŢENE AR AVEA MUUUUULTE DE ÎNVĂŢAT!

    Acelaşi diacon Eusebiu …..

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.