Pages Menu
Categories Menu

Internship

internship

Ca în fiecare an, astăzi începe perioada de înscrieri pentru internship la cabinetul meu parlamentar, în cadrul programului “Tineri pentru Parlament, tineri pentru România”.

Tinerii vor putea vedea din interior procesul legislativ, munca în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului.

Vă rog să trimiteți CV-urile dumneavoastră împreună cu o scrisoare în care descrieți motivele pentru care doriți să participați la acest internship sau eventuale idei de inițiative legislative pe temele pe care le considerați importante.

Documentele se trimit la adresa de email deputatzorleni@gmail.com. Data limită pentru înscriere este 20 septembrie 2015, urmând ca cei ce vor fi selecţionaţi să înceapă colaborarea pentru această sesiune parlamentară.

Prin programul „Tineri pentru Parlament, tineri pentru Romania”, cei care se înscriu au posibilitatea să cunoască în detaliu care sunt obiectivele mele politice şi legislative şi să participe activ la punerea lor în practică, având şansa sa-și folosească cunoștințele dobândite și în afara sălilor de curs. Prin internship-ul la cabinetul meu parlamentar vreau să le ofer o șansă tinerilor care sunt interesați de activitatea legislativă și, de ce nu, de politică.

Tinerii aleși să facă parte din echipa mea își vor desfășura activitatea în regim de colaborare cu  cabinetul meu din Camera Deputaților, part-time (4 ore/zi), neremunerat. La sfârșitul perioadei de internship vor primi un document evaluator care atestă perioada de muncă și pot avea posibilitatea unei viitoare colaborări, în funcție de nevoile cabinetului și de calitatea muncii prestate.