Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 6, 2010 in Politic | 8 comments

Consiliul PSD

cum l-ati vazut voi?? Cam incarcat asa-i???

8 Comments

  1. Ana,

    Vrei o parere sincera?
    Ei bine, cred ca, aceasta sedinta a voastra atat de mult mediatizata, a fost un fel de „preludiu” la marea batalie de la Congres.
    Dar si asa, dupa o „mare batalie”, sunt abolut convins ca o sa castige Mircea Geona.
    Nu e o ironie, e pur si simplu certitudinea de care eu pot da dovada, in contextul detaliilor pe care le simt si le „miros”, de pe margine, ca un simplu privitor al vietii politice romanesti.

    Nu ma intreba de ce, nu sunt membru PSD ca sa stiu detalii interne, spun doar ca dl Geoana o sa castige si o sa continue lupta contra PD (l)!!!

    Ce zici?

    • Costi,
      nu stiu ce sa spun….demn era sa isi dea demisia imediat dupa confirmarea rezultatului alegerilor…oricum lupta este destul de stransa….sper sa castige PSD-ul si social democratia moderna.

  2. Competitia este necesara dar, din pacate, politicienii romani nu prea stiu sa piarda. Se ajunge la atata incrancenare incat, cel care a pierdut cursa ori este alungat, ori isi strange jucariile si pleaca singur. Inca n-am vazut un exemplu asemanator cursei Barack Obama/Hillary Clinton, in care cel clasat al doilea sa devina mana dreapta a castigatorului.

    • Dan
      ai perfecta dreptate….dar imi e teama ca va ramane doar la nivel de discutie….la noi prima grija a noului lider a fost sa il elimine pe contracandidat (valabil in toate partidele)

  3. Incarcat, da!
    Neincapator pt lideri noi, care macar la nivel de imagine sa imbunatateasca situatia… La Consiliul asta trebuia sa se discute despre resursele umane ale partidului si despre cadrul democratic si meritocratic in care sa se selecteze delegatii la Congres

    • Ovidiu
      ai dreptate….tare imi este ca si dupa acest congres luptele interne vor continua…ceea ce va fi devastator pentru PSD.

  4. Cat de multa dreptate ai Ana! Inca nu ne-am lecuit de unanimitate; cine nu e cu noi este impotriva noastra a ramas principiul de baza al leadershipului politic romanesc. Si, din nou ai dreptate, se intampla la toate partidele

    • Dan
      tocmai de aceea cred ca merita luptat sa schimbam aceste obiceiuri distructive….desi va fi o lupta grea….la noi inca nu s-a invatat ca trebuie sa colaborezi inclusiv transpartinic….dar sa colaborezi pe proiecte NU pe afacerile de familie??!!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.