Daniel Funeriu a pierdut sefia Ministerului Educatiei

se pare ca la votul intern PDL a castigat Catalin Croitoru, fost lider sindical  (care mi-a fost student acum cativa ani) actualmente deputat.

Desi personal nu l-am inteles de ce a fost atat de obedient in aceasta campanie electorala (cu niste iesiri publice de toata pomina, ca sa fiu politicoasa!  vreau sa cred ca aceste derapaje s-au datorat numai „temperaturii ridicate” din campanie si nu unei alte fete ascunse asa cum spune mai multa lume) adevarul este ca Daniel Funeriu are un CV impresionant iar educatia merita un asemenea ministru. Astfel, Ministerul Educatiei avea sansa sa dea un semnal important pentru intreaga clasa politica….dar se pare ca in continuare va mai trece timp, sper eu nu prea mult??!!!, pana cand competenta si sistemul meritocratic vor deveni regula si nu exceptia si in Romania.

Update:

In cele din urma Daniel Funeriu a fost propus ministru dupa ce Catalin Croitoru a renuntat din motive de buget. Sper ca Funeriu are curajul sa se bata pentru un buget serios pentru educatie si cercetare!