Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 2, 2008 in International, Jurnal de campanie, Politic | 14 comments

Astazi l-am sunat pe dl.Mircea Lubanovici si l-am felicitat pentru victoria obtinuta

Astazi l-am sunat pe dl. Lubanovici si l-am felicitat pentru victoria obtinuta. A fost o campanie decenta in care ne-am respectat reciproc.

Am decis sa colaboram pentru realizarea proiectelor comune pentru romanii care locuiesc in acest colegiu.

Personal am castigat foarte mult. Am castigat experienta unei campanii electorale si, mult mai important, am castigat prieteni in fiecare comunitate de romani pe care am vizitat-o in aceasta luna.

Tuturor va multumesc pentru increderea si votul dumneavoastra.

Votul dumneavoastra ma onoreaza si ma responsabilizeaza. Va asigur ca voi sustine proiectele pe care le-am promis in aceasta campanie electorala. 

Cu prietenie,

Ana

14 Comments

  1. Felicitari! Ai luptat bine. Au fost, pe putin, de 10 ori mai multe voturi decit oricine altcineva, oricine altcineva, ar fi reusit sa adune, pentru PSD, in SUA. Vor mai fi ocazii. Aduna puteri ca sint multe de facut… 😉

  2. Ana inca o data te-ai dovedit o diplomata. Eu, ca si alegator nu pot felicita pe cineva care nici macar nu a avut decenta sa se prezinte la o dezbatere cu alegatorii. Mi se pare rusinos, iresponsabil, si o totala lipsa de consideratie pentru electoratul din acest colegiu.
    Acest lucru ma face sa apreciez si mai mult decenta ta de a veni in absolut fiecare sucursala si a iti prezenta programul electoral.
    Mi se pare absolut ridicol sa fiu reprezentat in guvern de un necunoscut si mai ales de un total dezinteresat pseudo-politician precum Domnul Lubanovici si am tinut neaparat sa imi expun indignarea pe site-ul tau.

    God Bless Romania

  3. Ar fi trebuit sa aveti mai multa incredere in dumneavostra si in romani, si sa candidatzi in tzara. Era de asteptat ca in afara tzarii jocurile sa fie facute de „operativii” lui Basescu. Urmaritzi ce se va intampla cu Mircea Geoana in viitorul apropiat.

  4. Imi pare rau ca ai pierdut. Ghinionul tau e ca faci parte dintr-un partid care are o imagine cam sifonata, mai ales in diaspora. Campania ta s-a bazat pe „politicianul altfel” dar vi dintr-un partid care, cel putin mie, imi da fiori neplacuti si acum. Trebuie sa treaca o peroada foarte lunga de timp pentru ca oamenii inteligenti sa mai poata vota cu PSD-ul. Pe tine te-as fi votat, dar cu o mare stragere de inima pentru partidul care te sustine.
    In alta ordine de idei, ai urcat foarte mult in foarte scurt timp. Felicitari!!! Ai muncit si cred ca se vede. Cel putin de la mine. Cred ca esti unul dintre oamenii care poate schimba PSD-ul. Bafta.
    Mi-a placut ca ai aparut in mai multe emisiuni, dar mi-ar fi placut sa fi mult mai sigura pa tine. Ca un sfat personal, care nu stiu cat conteaza, nu trebuie sa spui tot timpul ceva spectaculos. Trebuie sa emani mai multa siguranta pe care nu poti sa o ai daca privesti acea 0ra televizata ca sansa ta de a spune ceva memorabil. Te-am vazut mai demult intr-o emisiune de divertisment si erai foarte sigura si naturala. Esti o persoana care poate atrage voturi doar fiind tu insuti. In celelalte emisiuni erai incordata ca un arc, tot timpul la panda, fara sa te relaxezi. Incearca sa faci ceva in privinta asta. Altceva, ce sa-ti spun? Cred ca acum incepe timpul tau, trebuie sa asezi prima caramida, munca de Sisif, dar ai timp. 4 ani. Sper sa-ti dispara cearcanele.
    P.S. Pana acum ti-am scris doar in momente mai grele ale carierei tale, asa ca iti urez sa nu-ti mai scriu niciodata.Ha, Ha. Sper ca te-am facut sa zambesti. Sarbatori fericite si sa-ti traiasca santos si fericit piticul de acasa! Pentru mine asta e cel mai important.

  5. Felicitari pentru o campanie bine pregatita si la care ai muncit mult. Nu fii descurajata, data viitoare o sa fie mult mai bine. Intre timp sunt o gramada de lucruri bune si proiecte importante de infaptuit asa ca spor mult la treaba si sa auzim numai de bine in continuare!
    Nu uita ca poti conta pe ajutorul meu. 🙂

  6. DRAGHI…..Foarte OK postarea ta …
    Poate mai ramanem pe aici?
    ADRIAN…..La fel de OK si pertinent …..
    ANA B ….Si aici felicitari …curaj si putere pentru a continua in colegiul tau ceea ce ai inceput dar si ai promis….Vis a vis de Lubanovici vor aparea multe dezamagiri …cel putin asa intuiesc….
    Poate continuam aici cu aportul tau?Sigur ca mi-as dori ca peste 4 ani sa candidezi tot in acest colegiu cand vei castiga sigur….Romanii nu pot fi pacaliti de doua ori….Poate continuam si proiectele pe propunerile mele mai vechi?
    Din Romania cu respect pentru toti

  7. Probabil te-am indispus de fiecare data cind iti spuneam ca sansele tale sunt zero 🙂 Ca persoana, probabil ai calitatile tale. Dar, repet: daca esti in PSD si nu esti o jigodie (si nu am motive sa te consider o jigodie!), vorba romanului: ori esti prost, ori nu gindesti. E frumos sa aderi unei ideologi de stinga – dar asta o faci cind tara e pe calea cea buna. Daca in loc sa pui sinele si sa cumperi o locomotiva, ci dai peschesuri oamenilor – acestia vor ajunge sa o ia pe jos. Asta propune PSD – dupa ce tot ei au furat sinele, locomotiva SI mincarea oamenilor. Pune-i pe romani in vagoane, da drumul la tren – si apoi da-le o carte si o traista de mincare, daca vrei sa fi Tatuc. In vest (si ar fi trebuit sa stii asta), omul isi face singur rost de traista – treaba Puterii este sa asigure transportul 🙂
    Ai acum patru ani sa gindesti. Probabil nu ai pierdut prea mult, tot secretara Prostanacului vei fi… Peste 4 ani, daca vei candida tot din partea PSD, vei pleca tot cu coada intre picioare. Asta daca tu si cei ca tine (sper din toata inima sa mai fie…) veti reusi sa faceti o reforma din interiorul partidului.
    Altfel, si aici il contrazic pe @Adrian, oamenii inteligenti nu vor sustine niciodata ACEST PSD. Din fericire, citeva (prea putini!) dintre jigodii nu au mai prins Parlamentul. Daca PSD nu intra la guvernare, veti mai pierde niste sobolani. Schimbind putin (mai mult) discursul, ajustind ideologia situatiei din tara, reformind partidul cu oameni noi si tineri (si mult mai putin corupti), poate veti forma viitoarea stinga a tarii. Eu cred ca in urmatorii 8 ani politica romaneasca se va polariza, asa cum se cuvine, in doua forte care sa traga pe rind caruta tarii. Atunci, daca vei mai fi in politica, tot atit de ‘stingista’ pe cit te afirmi acum, vei avea partea ta de votanti. Poate chiar mai mult decit cei 500 de acum…

  8. Felicitari pentru lupta dusa!Cred ca ,invingatori nu sunt doar cei care castiga ,ci si cei care reusesc sa duca lupta pana la capat.Pt mine sunteti un exemplu de ambitie ,tarie si valoare intelectuala.Va doresc succes in continuare si sper sa reluam dialogul despre proiectul meu,si sa colaboram cu succes la proiect,pentru a da posibilitatea tinerilor sa-si spuna parerea.
    Cu respect,Loredana

  9. Salutare Ana!
    Prezenta ta in websphere m-a facut sa reactionez si sa iti scriu.
    **
    Felicitari pentru curajul de a sta impotriva vintului. Vrei sa fii in PSD riscind sa nu imi iei votul? Bravo. Din chestia asta („o iau pe calea cea grea”) iese intotdeauna ceva frumos (nu neaparat folositor) in viata.
    **
    Nu cred ca sint in pozitia de a-ti da sfaturi, desi – dupa 8 ani de Canada – stiu si eu cite ceva.
    Lectia de baza a lui Obama? Cunoaste-ti electoratul.
    Lectie indirecta de la Obama – grassroots e ceva putere! Gaseste-ti colaboratori tineri, traiti prin State, si ada-i linga tine in Romania.
    ** **
    Si o rugaminte pentru tine: accepta te rog un interviu fara politica pentru podcastul meu. Roaga-ti unul din membrii echipei sa ma contacteze pentru detalii. Succes mai departe, odihna buna, si… servus!

  10. Cum sa fii votata?
    Oamenii de acolo nu te cunosc iar o cautare pe google intoarce rezultate mai mult edcat edificatoare…
    Nu degeaba ai plecat sa candidezi atat de departe de casa 🙂

  11. Draga Ana. Incep prin a nu te felicita! Nu cred ca ai facut bine candidand aiurea, trebuia sa o faci in Romania. In momentul de fata nici romanii din diaspora si nici cei din tara nu te pot considera de-a lor, pe buna dreptate. Pe unii i-ai abandonat si pe altii i-ai subestimat.
    Vreau sa te felicit insa pentru gestul tau, unic in peisajul politic romanesc de azi, de a suna si de a felicita contracandidatul care a castigat. Asta inseamna ca ai stofa de politician si merita sa continui. Sa auzim de bine (peste patru ani)

  12. „prieten,poate singurul” suna putin cam egoist. Ana are o multime de prieteni in America si personal am auzit citiva oameni de presa afirmind pe post ca ANA ar fi meritat sa intre in parlament.(printre ei Radu Moraru si Victor Ciutacu). Aceste alegeri s-au pierdut datorita timpului scurt in care au fost pregatite.Ana ,adu-ti aminte citi oameni cunosteai in Chicago inainte de campanie.Iar acum ai o multime de prieteni-si nu sintem singurii.Promitem ca daca domnul Lubanovici nu se va tine de promisiuni il vom soma sa demisioneze(uitasem ca ai fost singura care s-a angajat la asa ceva).Oricum vom fi cu ochii pe el

  13. Sincer,imi pare rau.Credeam ca veti fi Deputata noastra in Parlament,dar dupa cate am citit mai sus,cred ca este adevarat:UNDE-S DOI ROMANI,DEJA SUNT MULTI…Va rog sa ma cautati,sunt tot prahoveanca.