Întâlnirea cu Levan Berdzenishvili, Preşedintele Comisiei pentru integrare europeană din Parlamentul Georgiei

DSC_5375
Alături de domnul Levan Berdzenishvili, preşedintele Comisiei pentru integrare europeană din Parlamentul Georgiei
DSC_5380
Alături de domnul Levan Berdzenishvili, preşedintele Comisiei pentru integrare europeană din Parlamentul Georgiei, și de E.S. domnul Dumitru Badea, ambasadorul României în Georgia

DSC_5384 DSC_5389 DSC_5400

În cadrul conferinţei internaţionale anuale „Georgia`s European Way”, aflată la a 13-a ediţie, am avut şi o întâlnire bilaterală cu domnul Levan Berdzenishvili, preşedintele Comisiei pentru integrare europeană din Parlamentul Georgiei.

În cadrul discuţiilor, am subliniat importanţa menţinerii nivelului foarte bun al cooperării bilaterale parlamentare dintre România şi Georgia, în mod special în ce priveşte schimburile dintre Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor din Parlamentul României şi Comisia pentru integrare europeană condusă de domnul Berdzenishvili.

Totodată, în contextul parcursului european şi euro-atlantic, am apreciat că Georgia traversează cel mai bun moment pentru ca toate forţele politice parlamentare, împreună cu coaliţia aflată la guvernare, să îşi manifeste în continuare dorinţa politică şi coerenţă în direcţia întăririi democraţiei şi a statului de drept.