Politica privind comentariile si intrebarile

Avand in vedere ca noi am dus o campanie decenta, fara sute de comentarii puse de oamenii nostri aici (ca pe alte bloguri de campanie, care au mai multe comentarii pe zi decat vizitatori) si am raspuns intrebarilor, fie ele incomode sau chiar deplasate, rau-voitoare, de astazi toate comentariile vor fi moderate pentru a pastra decenta. Am suportat cele mai josnice si penibile atacuri la persoana. Asta in timp ce alti candidati nici macar nu au acceptat comentarii de la vizitatori pe site-urile lor.
Atat timp cat aruncati cu acuzatii false si injurii de la adapostul anonimatului aparent ne rezervam dreptul de a nu publica toate comentariile.

Si ca o lamurire pentru cei interesati: echipa Anei este formata din cativa tineri, care lucreaza pe baza de voluntariat, pentru ca noi credem in Ana si in proiectele ei.
Personal vorbind, familia mea a avut de suferit de pe urma instaurarii comunismului in Romania(rude in puscarii, confiscari, imposibilitatea de a urma o facultate) si totusi am decis sa pun la dispozitie timpul si munca mea chiar daca nu sunt simpatizant PSD.

ADMINISTRATORUL( e mai putin important numele meu, dar activez pe Internet de peste 8 ani si rar mi-a fost dat sa vad atatea mizerii gratuite aruncate impotriva unei persoane).