Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 11, 2015 in Personal, Politic, Social | 0 comments

Principalele declarații în emisiunea de la B1 TV – 10 august

B1TV_1

PSD va merge cu fruntea sus în fața românilor, pentru că și-a respectat promisiunile. Avem curajul să prezentăm românilor raportul nostru de activitate atât la nivel central, cât și la nivel local, și am încredere că românii vor face diferența între cei care au promis și au făcut și cei care doar pălăvrăgesc și fac promisiuni”, a declarat deputatul Ana Birchall, luni seara, în emisiune la B1 TV.

 B1TV_2

„Îmi doresc ca domnul Iohannis să fie un alt fel de președinte decât modelul promovat de Băsescu, să reprezinte România cu mândrie și să nu se implice în a face și a desface majorități parlamentare. Îmi doresc ca în acestă țară votul oamenilor să fie respectat şi, dacă vă uitați pe programul de guvernare din 2012, veți vedea că l-am respectat pas cu pas”, a precizat Ana Birchall în ediția de luni a emisiunii ‘Dosar de politician’.

B1TV_4

„România este o țară plină de frumuseți și valori care ar trebui promovate mai des, iar Casa Regală este una dintre valorile României. Succesiunea Casei Regale este asigurată de principesa Margareta care face o treabă fenomenală. Am urmărit-o și cred că este un exemplu de urmat”, a afirmat deputatul PSD Ana Birchall, luni, la B1 TV.

B1TV_6

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.