Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 4, 2009 in Aparitii media, Politic | 10 comments

Familia tanara trebuie sa fie o prioritate economica si sociala…

…dar nu numai declarativ prin exercitii ieftine de imagine.

Mărturisesc că îmi este destul de greu să mă abţin şi să nu discut despre recentele manifestări care au avut loc în acest sfârşit de săptămână deşi sunt multe de spus şi de comentat, inclusiv despre faptul că un mare artist precum Maestrul Gheorghe Zamfir este batjocorit şi umilit deşi, oricând şi oriunde, reprezintă România cu cinste şi onoare. În schimb sunt bani şi mult mai grav… aceşti bani sunt folosiţi pentru promovarea imaginii personale a unuia sau altuia reinstaurându-se iată, după 20 de ani de la revoluţie, cultul personalităţii…mai multe aici

10 Comments

  1. Celor mai putini tineri le-as spune asa:nu uitati ca tinerii sunt viitorul, iar celor tineri ca mine le-as spune:Nu va temeti sa faceti pasi mari caci cu doi pasi mici nu poti trece o prapastie…
    In ce priveste educatia as intreba cum ar fi daca si copii ar face greva la ce alocatii avem…?
    @Draghi Puterity
    Ce spui mergem inainte cu N.T.T?

  2. Locul femeii este in pat si in bucatarie. Nu in politica.

  3. @Anonim
    Margaret Thatcher este una dintre femeile care au demonstrat ca nu exista meserii pt femei si meserii pt barbati,exista doar oameni buni si oameni mai putin buni care le practica.

  4. @Draga Loredana,

    Politica nu este o meserie.

    Vedeti, de-asta MARELE Adolf Hitler a interzis inca de la infiintarea partidului NSDAP, ca muierile sa detina vreo functie in partid sau stat. Un geniu… Ah,ca erau organizatii de femei,asta-i altceva..

    Din pacate traim in niste societati degenerate, efeminate.

    Muierile sa faca copii natiunii, asta e cel mai inalt lucru pe care il pot face, asta e cea mai nobila „politica ” pe care o pot face ele- copii cat mai multi si mai sanatosi. Care este natalitatea in Romania? La pamant!
    Ne ducem de rapa. Romancele noastre fac „politica”, iar tigancile fac cate 10 bastarzi. In ritmul asta, imaginati-va unde va ajunge aceasta tara peste 10-20 de ani.

    Margaret Thatcher a demonstrat ca este o bagaboanta si-o jidanca imputita. Mai ales prin ceea ce-a facut in Serbia , Kosovo…

  5. @anonim
    Fiecare avem dreptul la o opinie.
    Have a nice day!

  6. @Anonim

    Vezi ca o confunzi pe Margaret Thatcher cu Madeline Albright 😉 Apropo, vad ca nu reusesti sa iti gasesti un nickname pentru blogul Anei. Iti propun eu unul care ti se potriveste: Neandertaler. 😆

  7. Da, e adevarat am facut o confuzie, desigur cucoana era Albright. Eh, oricum si cealalta tot o muiere de 2 lei este. N-are nicio semnificatie.

    @draghi puterity: Iar eu iti propun sa te duci in pizda matii de marlan! Nu ti-e rusine, golanule? HAi sictir !

  8. Da, oi fi facut eu confuzia de nume, dar sa stii ca eu pe jigodia aia de Albright am avut-o in minte tot timpul. MA rog..

    Pe scarba asta de Albright, care mi-a macelarit fratii crestini in Serbia, n-o uit toata viata. Sionista asta imputita.

    • Anonim
      ti -am lasat mesajele pentru ca nu imi place sa cenzurez dar te rog foarte mult sa ai grija la limbaj..daca vrei sa injuri poti sa o faci dar nu pe acest blog.
      multumesc pentru intelegere

  9. @Anonim

    QED – ti se potriveste nickul pe care ti-l propuneam 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.