Asistentă juridică gratuită

Întâlnirile cu românii din SUA au confirmat că am făcut alegerea corectă atunci când am propus asistenţa juridică gratuită pentru dumneavoastra si familiile dumneavoastre.

Este esential ca fiecare dintre noi sa beneficieze de asistenţa juridică de calitate pentru orice problema: imigratie/vize, restituirea proprietatilor, eliberare de documente, pensii etc.  

Zilele trecute, in Forida, am intalnit un tata care indurerat mi-a spus ca fiul sau de 28 de ani a primit o pedeapsa de 30 de ani de puscarie (din care a executat deja 9 ani) pentru o fapta de care nu era vinovat doar pentru ca nu a avut o asistenta juridica de calitate desi a platit o caruta de bani.
Asa cum am promis, prin intermediul birourilor parlamentare deschise in fiecare comunitate de romani si on line, voi asigura asistenta juridica gratuita pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Am contactat firme de avocatură româno-americane care m-au asigurat că vor acorda, prin rotaţie, asistenţă juridică gratuită (pro bono), românilor care vor solicita sprijinul meu, ca deputat, sau nu vor fi mulţumiţi de activitatea instituţiilor la care au apelat.

 Ajuta-ma ca sa te pot ajuta.

Vino la vot pe 30 noiembrie si acorda-mi increderea ta. Voi fi avocatul tau in Parlament si te voi reprezenta cu cinste si onoare pe durata intregului mandat de deputat.