Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 29, 2009 in Social | 4 comments

Va rog sa o ajutam pe Alexia…

alexia toma

 

un ingeras de copil  care are  mare nevoie de ajutorul nostru.

Va rog sa ajutam aceasta frumusete de fetita sa se poata bucura in continuare de viata.  Va multumesc mult.

4 Comments

  1. Buna seara!In primul rand cred ca Ministerul Sanatatii trebuie s-o ajute.

  2. are dreptate balbeck…cred ca ministerul ..doar de aceea exista un minister al sanatatii…insa din pacate la noi exista copii care mor in spitale si nimeni nu face nimik…doar ei au atatea relatii…iar o viata de copil nu inseamna prea mult pt ei….

  3. Alooo, credeti ca ALEXIA este cristi minculescu ??
    Daca nu ai un nume si relatii nu te ajuta nimeni….mihai constantinescu a primit casa dupa ce a fost evacuat …..eu inca nu…..el este MC eu sunt Stancoi Ioana Beatris basca sunt si OARBA…..trezitiva suntem in ROMANIA !!

  4. A fost smecher si Mihai Constantinescu la vremea lui.Proprietarul casei ce a luat-o el era plecat din tara.Mihai Constantinescu avand securisti in spate a luat casa cu japca.Nu conteaza ca a investit in ea,ca a bagat parchet,termopane sau nush ce.Casa aia nu era a lui.A venit proprietarul din strainatate si si-a luat casa inapoi.Nu Mihai Constantinescu a fost evacuat.
    La fel si Mitoseru si multi altii.Si eu puteam sa iau sute de case parasite la un moment dat,dar un securist mi-a zis ca regimul ceausescu nu are cum sa mai tina mult si se intorc proprietarii.De aia nu m-am bagat.Mihai Constantinescu trebuia sa-si faca o casa la valoarea lui,la banii ce i-a castigat pe timpuri,dar i-a cheltuit sau el stie ce a facut cu ei.
    In rest imi place cum canta.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.