Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 8, 2010 in Social | 2 comments

Peste jumătate din români sunt mai ocupaţi la masă cu SMS-urile decât cu mâncarea

Peste jumătate dintre români, adică 54%, sunt mai ocupaţi la masă cu trimiterea sms-urilor decât cu mâncarea din farfurie„. Asta arată un sondaj lunar efectuat de Reader’s Digest, în 17 ţări de pe aproape toate continentele conform Realitatea.

Nu am fost surprinsa de aceasta stire ci din contra trebuie sa recunosc ca sunt si eu printre cei 54%  (nu stiu daca neaparat la sms-uri dar sigur la vorbit la telefon, mereu glumesc si spun ca norocul meu este sa sune lumea exact cand sunt la masa!) mai ales de cand m-am procopsit de la birou cu un Blackberry!

Sigur, conform Codului Bunelor Maniere, este nemanierat sa dai sms-uri sau sa vorbesti la telefon in timpul mesei. Cred ca singura scuza, in cazul multora dintre noi, este timpul sau mai corect spus lipsa timpului.

Personal am o regula de aur pe care totusi nu o incalc: nu tin telefonul langa mine cand sunt la masa cu Andrutu si Martyn….decat cu titul de exceptie, numai si numai daca si cand este ceva foarte, foarte urgent!

2 Comments

  1. Foarte adevarat. La mine uneori e si mai grav :), scriu si pe mess cu prietenele. Sunt dependenta de telefon.asta e, nu ma pot schimba.am ajuns ‘sclavii’ telefoanelor, netului.

    • Corina
      da dar nu-i bine deloc!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.