Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 7, 2010 in Social | 0 comments

Mos Nicolae la „Din inima pentru copii”

la bratul lui Bogdanel

la bratul lui Bogdanel

Am mai spus-o de multe ori ca in aceasta perioada viata mi-a dat sansa sa descopar adevarate caractere dar si multe jigodii( carora le-am aplicat, in regim de urgenta, procedura lichidarii, ca sa folosesc un limbaj avocatesc!). Chiar astazi vorbeam la Cluj cu un grup tare fain de studenti despre incredere si cum eu am mers si merg pe principiul „acord incredere dar o pastreza numai cine dovedeste ca merita aceasta incredere” (o sa scriu intr-un alt post despre intalnirea de la Cluj si cum am fost trimisa la Bucuresti incarcata cu un aer ardelenesc!).

Astazi in mod special vroiam sa spun ca rar mi-a fost dat sa intalnesc un caracter si un om cu suflet mare asa cum este Simona Ionescu care, impreuna cu echipa ei, a reusit sa dea viata unui proiect tare frumos, „Din inima pentru copii„.

Luni seara am petrecut un frumos Mos Nicolae ( a venit si la mine cu cateva carti de arta!) alaturi de Bogdanel, multi alti copii minunati si invitati care au sustinut campania Simonei Ionescu.

Ma bazez in continuare pe ajutorul vostru pentru ca fiecare banut conteaza pentru a reusi sa ii oferim lui Bogdanel proteza bionica de care are atat de mare nevoie. Multumesc mult.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.