Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 29, 2008 in Social | 0 comments

Mesaj venit de la un grup de sustinatori

Va multumesc. Sustinerea dvs. ma onoreaza dar in acelasi timp ma si obliga. Ma obliga sa nu dezamagesc, ma obliga sa realizez proiectele propuse, ma obliga sa nu tradez increderea voastra si sa va reprezint in Parlamentul Romaniei cu cinste, onoare, responsabilitate si profesionalism.

Cu prietenie,

Ana

Ne-au mai ramas doua zile pana la alegerile din 30 Noiembrie, in care noi romanii de pretutindeni vom avea reprezentanti.

Este momentul nostru istoric, pe care trebuie sa il constientizam dincolo de dureri nevindecate, dincolo de patimi, dincolo de dezbinarea prin care ne-au condus la ura fratricida.Trebuie sa fim mai presus de tehnicile alegerilor dambovitene.Trebuie sa dovedim ca ne-am insusit lectia democratiilor in care traim.

De aceea trebuie sa invinga cel mai calificat cel mai nepatat cel mai principial si cel mai moral religios si politic.

Faptul ca s-au incercat atatea manevre cu Ana Birchall, faptul ca a fost atat de lovita, imi demonstreaza odata in plus ca: „numai in pomul care da roade dai cu piatra” Luati aminte la aceasta pilda si, nu uitat ca Biblia ne pune pilde, drept gid la indemana.

Ana, va  fi deputata care va schimba „incultura” din politica romaneasca, Ana va fi deputata care va stii sa faca legi si sa abroge legile aberante date pana acum de Parlament. Ana va fi deputata care se va bate pentru drepturile noastre. Aveti incredere in ea.

Votand-o vom vota schimbarea, Votand-o vom vota valoarea profesionala, Votand-o vom vota imotriva coruptiei, imotriva gastilor, impotriva oportunistilor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.