Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 15, 2010 in Profesional, Social | 9 comments

M-am alaturat echipei de avocati Biris Goran

Sunt bucuroasa sa anunt ca am acceptat sa ma alatur echipei de avocati Biris Goran  in calitate de Sef al Practicii in domeniul Restructurarilor Financiare si Insolventa.  White & Case  va ramane o parte importanta din viata mea profesionala cu care voi continua sa colaborez pe proiectele care necesita expertiza si experienta mea profesionala.

Multumesc echipelor White & Case din diverse colturi ale lumii (in special din New York City – alaturi de care am intrat in familia White & Case -, Londra, Praga, Varsovia si Bucuresti) alaturi de care m-am format profesional si impreuna cu care am avut sansa sa fiu implicata si sa ma bucur de succes in unele dintre cele mai de rasunet cazuri in domeniul meu de drept: restructurari financiare si insolventa.

9 Comments

  • draghi
   multumesc mult

 1. SUCCES in activitate,o zi minunata,cu stima Octav!
  p.s.Te-am adaugat pe Facebook,dar trebuie sa dai add,please!

  • octavian pelin
   multumesc. esti in lista mea de prieteni

  • ovidiu
   m ai omorat cu bancurile tale…sunt si avocati ok you know?!

 2. Da, Ana, unii sunt ok, dar bancuri pe seama lor or sa tot existe;)

 3. Succes!

  Si va mai rog sa-mi raspundeti la 2 intrebari daca se poate:
  in decretul – Lege 118/1990 la art 3 alineat 2 se spune :

  (2) In cazul celor decedati, urmasii acestora au dreptul la pensie de urmas in conditii1e legii, cu luarea in calcul a vechimilor stabilite potrivit prezentului decret-lege.

  Intrebare1: tatal meu care e pensionar are dreptul la o astfel de pensie tinand cont ca bunicul lui a fost deportat in Moldova 2 ani?

  Intrebare2: mama mea care nu are nici un venit are dreptul la o astfel de pensie tinand cont ca tatal ei a fost prizonier in Rusia 5 ani?

  Merci mult

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention M-am alaturat echipei de avocati Biris Goran | Ana Birchall -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Ana Birchall. Ana Birchall said: M-am alaturat echipei de avocati Biris Goran…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.