Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 8, 2010 in Social | 3 comments

La multi ani

de Sfanta Maria Mica! Multa sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri.
Cu drag,
Ana

3 Comments

  1. „Musica allo stato puro” di Gigi D’Agostino per la nostra Madre!
    Nu stiu daca Hristos a existat sau ca ar fi avut o mama, insa cel mai autentic sentiment in care putem crede este tzipatul unui pui dupa mama sa.
    Sper ca Maria, presupusa mama a omului Iisus, sa ma ierte de acolo de sus, dar am si eu o intrebare pt ea/Ea daca citeste acest post: daca dumneavoastra sunteti mama oamenilor si a tuturor vietuitoarelor, pana sa va nasteti pe 8 sep ~20(?) iHr cine era mama noastra?! Sunt sigur ca a existat dintotdeauna!
    Banuiala mea este ca Dzeu este de fapt mama noastra(Dzeu la feminin) si ca daca este o boaba de adevar in crestinism, atunci v-ati intrupat in Maria pt a-l naste pe Iisus… Si atunci Hristos ar fi existat cu adevarat… iar Dumneavoastra ati fi Dzeu?!
    Oricum, nu am nevoie sa stiu ca a existat un Iisus si mama sa pt a sti ca avem cu totii aceeasi Mama care ne ajuta de fiecare data cand O rugam! Nici nu ar fi corect fatza de alte religii sa credem ca doar crestinismul contine adevararul chiar si partial! Pt mine ramaneti cel mai puternic simbol totusi… si probabil si asta sunteti pt ca ati existat doar ca reprezentare in mintea oamenilor, care v-au inventat cu numele de Maria pt a fi mai aproape de Mama Noastra, careia ii putem spune Maria sau oricum ne place.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.