Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 10, 2016 in Comunicate, International, Social | 0 comments

Deputatul PSD Ana Birchall va participa, în perioada 10-15 octombrie, în San Francisco, SUA, la reuniunea ‘Vital Voices 100’, organizată de Vital Voices, ONG-ul înființat de Hillary Clinton

img_0144

Deputatul PSD Ana Birchall va participa, în perioada 10-15 octombrie, în San Francisco, SUA, la reuniunea ‘Vital Voices 100’, organizată de Vital Voices, ONG-ul înființat de Hillary Clinton

ANUNȚ DE PRESĂ

Deputatul social-democrat, Ana Birchall, ambasador Vital Voices al uneia dintre cele mai proeminente organizaţii neguvernamentale dedicate promovării drepturilor femeilor la nivel mondial, va participa, în perioada 10-15 octombrie, la reuniunea ‘Vital Voices 100: A Strategic Gathering’, care se va desfășura în San Francisco, Statele Unite ale Americii. Reuniunea grupului restrâns al celor 100 membre și ambasadoare Vital Voices, din peste 140 de țări, are ca misiune să descopere, să încurajeze și să promoveze femeile implicate în domeniul politic, social și antreprenorial, astfel încât acestea să poată ajuta la rândul lor în promovarea și dezvoltarea comunităților din care fac parte.

“Sunt onorată să particip la reuniunea uneia dintre cele mai puternice organizaţii neguvernamentale a cărei misiune este identificarea, sprijinirea și promovarea leadership-ului feminin, în calitate de ambasador Vital Voices. Prin programele dezvoltate, Vital Voices identifică, ajută și promovează femeile să fie vectori ai schimbării, fie că vorbim de domeniul politic, social sau de mediul de afaceri. Reuniunea noastră de săptămâna viitoare urmărește împărtășirea celor mai bune practici și a experienței membrelor și ambasadoarelor Vital Voices, astfel încât femeile să reușească să fie o voce importantă și respectată în domeniile în care activează”, a declarat deputatul social-democrat Ana Birchall.

Vital Voices este o organizaţie neguvernamentală cu activitate la nivel mondial care sprijină și promovează femeile să fie vectori principali de schimbare în comunitățile și țările în care trăiesc, să susţină regulile democraţiei şi supremaţia legii şi, în acelaşi timp, să susţină dreptatea şi echitatea socială. Vital Voices a fost înființată, în 1997, la inițiativa, cu sprijinul și implicarea doamnei Hillary Clinton, al cărei membru activ continuă să fie și în prezent.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.