Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 21, 2017 in Cultural, International, Social | 0 comments

26 de ani de la deschiderea Oficiul Fondului pentru Copii al Organizației Națiunilor Unite (UNICEF) în Bucureşti

Alături de Sandie Blanchet, ambasadorul UNICEF în România şi o foarte bună prietenă.

Astăzi se împlinesc 26 de ani de la deschiderea, la Bucureşti, a Oficiul Fondului pentru Copii al Organizației Națiunilor Unite (UNICEF). Este o ocazie deosebită să reflectăm la activitatea UNICEF în România şi în întreaga lume pentru promovarea drepturilor copiilor, dezvoltarea lor şi combaterea violenţei domestice.

Sunt onorată că am avut ocazia să lupt alături de aceşti oameni minunaţi pentru ca împreună să aducem mai multă lumină în viaţa copiilor din România şi de pretutindeni care au venit pe lume în medii mai puţin privilegiate.

Împreună cu UNICEF şi cu buna mea prietenă Sandie Blanchet, ambasadorul UNICEF în România, am reuşit să ducem la intrarea în vigoare, în România, a Convenţiei Consiliului Europei privind prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor şi a violenţei domestice, cunoscută sub denumirea de Convenţia de la Istanbul, un proiect pentru care m-am luptat şi mă voi lupta întotdeauna pentru a duce la înlăturarea flagelului violenţei domestice.

Voi rămâne mereu un aprig susţinător al activităţii UNICEF în apărarea drepturilor şi libertăţilor copiilor, deoarece fiecare pas în această direcţie reprezintă o investiţie în viitorul nostru.

Felicitări UNICEF şi echipei din România conduse de prietena mea Sandie Blanchet!

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.