Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 14, 2018 in Personal, Politic, Profesional, Social | 0 comments

Participare la conferința ”Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret”

Am fost onorată să particip astăzi la conferința finală a proiectului ”Implicarea tinerilor în politicile publice de tineret”, organizată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). I-am felicitat pentru organizarea unor evenimente de real succes în cadrul cărora tinerii din toată țara și-au putut exprima ideile, planurile și proiectele care să-i pună mai bine în valoare și să le ofere șansa unei mai bune implicări.

Actualul guvern dorește să facă din crearea oportunităților pentru tineri o prioritate națională, astfel încât să oprim exodul tinerilor de valoare care preferă să plece în străinătate. Tinerii vor avea şanse mai bune de reuşită în România dacă vom şti să investim în educaţia lor, în dezvoltarea lor personală şi profesională.

În cadrul intervenției am transmis că avem nevoie de tineri şi că este datoria noastră să promovăm potenţialul enorm pe care îl au tinerii. Am subliniat că, oferind șanse tinerilor ambițioși, dornici de afirmare și interesați să se implice pentru ca lumea în care trăim să se schimbe în bine, contribuim direct la consolidarea prezentului și la asigurarea viitorului, crescând în mod responsabil noi generaţii de lideri.

Le-am transmis celor prezenți că îmi doresc ca tinerii de valoare și cu inițiativă să se implice tot mai mult și în viața politică sau în diplomație, acestea fiind domenii în care vocea tinerilor trebuie să se facă mai bine auzită.

Prioritatea Guvernului din care fac parte este ca tinerii să aibă șansa de a se realiza aici, în România. Eu văd un viitor frumos pentru România şi pentru tinerii noştri şi doar împreună putem transforma mai repede acest viitor în realitate. Cu lideri proveniți din tânăra generație, România va fi pe mâini bune!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.