Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 19, 2016 in Profesional | 0 comments

Mesaj pentru membrii Grupului Clienților cu Credite în CHF (GCCC), pentru voi toti necajiti de imprumuturile in CHF

Va multumesc frumos pentru gandurile transmise care mi-au atins inima, mi-au mangaiat sufletul si mi-au dat energia si puterea de a continua. Va doresc tot ce este mai bun si mai frumos pentru voi si familiile voastre. Acum peste 2 ani de zile am inceput o batalie grea, cu multe riscuri asumate, dar pe care impreuna ne-am incapatanat sa o ducem pana la capat.
Victoria de ieri vi se datoreaza si este a voastra! Va multumesc pentru tot sprijinul si incurajarile din toata aceasta perioada deloc usoara. Multumiri speciale merg catre colegii vostrii fara de care cu siguranta nu am fi reusit sa ajungem aici: Cristian Dan, Anca Spanu, Loredana din Timisoara, Adriana Nedelcu, Dorin Tanase, Ion Robu, Alin Iacob, dna avocat Alexandra. Nu imi permit sa va dau sfaturi dar daca imi permiteti o parere cred ca merita sa tineti aproape de ei si mereu sa le transmiteti un gand bun pentru ca eu stiu, din experienta, cat s-au batut si luptat pentru voi.
Azi putem sa continuam sa sarbatorim dar de maine inapoi pe baricade pentru ca legea conversiei votata ieri sa fie promulgata si pusa in aplicare. Continuam impreuna! Cu prietenie, Ana

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.