Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 22, 2018 in Cultural, Politic, Profesional | 0 comments

Întrevedere cu reprezentanții COMCAST/NBC Universal Pictures

Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu reprezentanții COMCAST/NBC Universal Pictures în cadrul căreia am reiterat angajamentul Guvernului României în sensul sprijinirii investițiilor în industria de film.
Schema de ajutor de stat adoptată recent de Guvernul Dăncilă, prin care ne propunem să stimulăm producția de filme, creează premizele pentru ca țara noastră să devină una dintre principalele destinații pentru realizarea co-producțiilor internaționale.
De asemenea, am subliniat că investițiile companiilor americane în domeniul cinematografiei în România vor contribui la dezvoltarea dimensiunii economice/cultural-artistice a Parteneriatului Strategic România-SUA.
Reprezentanții COMCAST/NBC Universal Pictures au apreciat susținerea și angajamentul Guvernului Dăncilă pentru a face din țara noastră una dintre principalele destinații pentru realizarea co-producțiilor internaționale, punând astfel în valoare atât talentul și expertiza lucrătorilor din acest domeniu, precum și frumusețile României.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.