Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 26, 2009 in Aparitii media, Profesional | 3 comments

In seara aceasta la The Money Channel

la emisiunea Legile Afacerilor incepand cu ora 18. Vom discuta legea insolventei, noua lege a concordatului preventiv si alte subiecte importante in special pentru mediul de afaceri dar nu numai.

Update – selectiuni din interventiile mele in cadrul emisiunii:

 Puteti urmari inregistrarea completa a emisiunii aici

3 Comments

  1. Am prins ceva pe final, subiectul este f interesant, macar acum, dupa criza sa reformam cadrul legislativ pt mediul de afaceri.
    Ce invitata frumoasa, atragea pana si atentia cuvenita subiectului. De aceea mereu e nevoie sa revizionez emisiunile in care apari tu, Ana, pt a intelege ceva 🙂

  2. Ana, scuza-mi ignorantza, dar poate poti sa faci o scurta paralela intre Chapter 11 (cu care am avut de a face intr-o relatie de afaceri) si Legea Insolventei de la noi. Am inteles eu bine ca Legea Concordatului Preventiv ar fi echivalenta cu Chapter 13 de care aminteai in emisiune?

    • Draghi
      nu e ignoranta adevarul este ca e o materie grea, un domeniu complex si trebuie sa stii dreptul foarte bine ca sa poti fi un avocat de succes in insolventa….o sa revin cu o mai multe explicatii dar in scurt concordatul prevenitv nu este echivalent cu chapter 13 din SUA (care este legea insolventei persoanelor fizice). Concordatul preventiv este un alt mecanism pus la dispozitia debiorului onest dar care are dificultati financiare dar nu este in insolventa sa isi faca un plan de redresare a activitatii…promit sa revin cu mai multe detalii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.