Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 18, 2017 in Politic, Profesional | 0 comments

Felicitări absolvenţilor primului program de formare a funcţionarilor din administraţia publică centrală care vor deţine funcţiile de preşedinte şi vice-preşedinte a grupurilor de lucru pe durata Preşedinţiei române a Consiliului UE.

Felicitări absolvenţilor primului program de formare a funcţionarilor din administraţia publică centrală care vor deţine funcţiile de preşedinte şi vice-preşedinte a grupurilor de lucru pe durata Preşedinţiei române a Consiliului UE. Regret că unele probleme de sănătate nu mi-au permis să fiu alături de voi la ceremonia de astăzi dar promit sa vă invit la Comisia specială pe care o coordonez în Parlamentul Romaniei.

În calitate de ministru delegat pentru afaceri europene am identificat oportunitatea de a consolida capacitatea administrativă a sistemului naţional de gestionare a afacerilor europene, dincolo de mandatul Preşedinţiei române a Consiliului UE. În acest sens, am iniţiat dialoguri cu reprezentanţi ai Şcolii Naţionale de Administraţie din Paris, Academia Naţională din Viena, dar şi cu mediul academic românesc. Sunt mândră să văd rezultatele acestor eforturi care ne vor ajuta să avem funcţionari foarte bine pregătiţi în domeniul afacerilor europene.

Felicitări de asemenea doamnei Gabriela Drăgan şi echipei sale de la Institutul European din România, Colegiului Rectorilor din România, Academiei de Studii Economice şi Universităţii Bucureşti pentru implicarea în acest proiect.

Cu siguranţă, voi fi prezentă la următoarea ceremonie de închidere a programului de formare a funcţionarilor din administraţia publică centrală.
Baftă şi vă mulţumesc că am fost împreună pe acest drum!

https://www.facebook.com/institutuleuropeandinromania/?hc_ref=ARRlKAoxmIUZD8jbRshojzxamSh-hGM-oA1LNBOCl8u5-QZB28uNlZSzaxWX-bAI7QQ

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.